Vatanspor’a ‘Paşa’ tokadı

En azından play-off isteyen kırmızı siyahlılar, Ahmetpaşaspor ile Hakan ve Mustafa’nın karşılıklı golleriyle 1-1 berabere kaldı ve büyük yara aldı.

Vatanspor’a ‘Paşa’ tokadı

TOLGA ÖZTAŞ

Bursa U-19 Yaş Ligi 2. Küme 2. Grup’ta play-off hesapları yapan Vatanspor, 14. hafta maçında sahasında ağırladığı Ahmetpaşaspor ile 1-1 berabere kaldı. Maça istekli başlayan konuk ekip girdiği net pozisyonlarda kaleci Taha’yı geçmeyi başaramadı. Karşılaşmanın 36. dakikadasında Vatanspor, geliştirdiği ani atakta Hakan ile sonuca gitti ve 1-0 öne geçti.

Mustafa affetmedi

Golü yedikten sonra baskısını sürdüren Ahmetpaşaspor, 41. dakikada Mustafa’nın ceza sahası içinde oluşan karambolde son vuruşu yapmasıyla skoru 1-1’e getirdi. İkinci yarı iki takımın karşılıklı pozisyonlarıyla geçerken, hem Ahmetpaşaspor’un kalecisi Ali, hem de Vatanspor’un kalecisi Taha rakiplerine gol izni vermedi ve maç 1-1 eşitlikle tamamlandı.

SAHA: Vatan

HAKEMLER: Niyazi Vardar (***), Ferhat Durcan (***), Oğuzhan Olguş (**)

GOLLER: Dk.36 Hakan (Vatanspor), Dk.41 Mustafa (Ahmetpaşaspor)

VATANSPOR: Taha (***), Mücahit (**), Emir (**), Engin (**), Onur (**), Cezayir (**), Melih (**), Eren (**), Hakan (**), Murat (**), Mehmet (**)

AHMETPAŞASPOR: Ali (**), Remzi (**), Batuhan (**), Mustafa (**), Burak (**), Bora (**), Refik (**), Atakan (*) (Dk.32 Emirhan **), Yavuz (**), Bedirhan (**), Harun (**)

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X