Vay kalecilerin haline!

Ligde Kasımpaşaspor, Gaziantepspor, Çaykur Rizespor ve Beşiktaş, kupada ise Akhisar ve Ümraniye maçlarında aynı sıkıntı yaşandı. Harun ve Mert bütün olumsuzluklara rağmen 8 atıştan 4’ünde gol izni vermedi.

Vay kalecilerin haline!

Bursaspor, Spor Toto Süper Lig’de penaltı atamayan tek takım…Bu dikkat çeken bilginin yanında yeşil beyazlılar, kalesine en çok penaltı atılan takımların başında geliyor. 

Spor Toto Süper Lig’de ve Ziraat Türkiye Kupasında Timsah şuana kadar tam 8 penaltıyla karşı karşıya kaldı. Bursaspor ligde Kasımpaşaspor, Gaziantepspor, Çaykur Rizespor ve Beşiktaş (2) karşılaşmalarında beyaz noktayı gördü. Kupada ise Akhisar (2) ve Ümraniyespor maçlarında Bursaspor kalesine penaltı atıldı. 

MERT’TE KURTARDI

Bu sezon bu konuda ciddi sıkıntı yaşayan Timsah’ta hakemlerin verdiği birkaç kararın yanında yeşil beyazlı oyuncuların da bu konuda bazen gereksiz hareketlere girdiği görüldü. Akhisar’la oynanan kupa maçında Ertuğrul Ersoy iki penaltıya sebebiyet verirken, Gaziantepspor ve Beşiktaş (ilk penaltı) maçlarındaki kararlar ise oldukça tartışılmıştı. 

Bursaspor kalesine atılan bu 8 penaltının 4’ü ise gol olmadı. Harun Tekin Kasımpaşa, Gaziantepspor ve Çaykur Rizespor maçlarında penaltılara gol izni vermezken, Mert’te Ümraniyespor sınavında penaltı çıkarttı. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X