Ve Avrupa tacizle tanıştı

Almanya’nın Köln kentindeki yılbaşı kutlamalarında, Arap ve Kuzey Afrika kökenli erkeklerin yol açtığı iddia edilen taciz ve hırsızlık olayları nedeniyle büyük kaos yaşandı.

Ve Avrupa tacizle tanıştı

Emniyet Müdürü Wolfgang Albers, yılbaşı gecesi Köln Merkez İstasyonu çevresinde çok sayıda taciz ve kapkaççılık olayı yaşandığını ve bu durumun kabul edilemez olduğunu söyledi. Yaklaşık bin kişilik bir erkek grubunun kalabalığa saldırdığını ve kadınları taciz ederek kalabalığın önünde soyunmaya zorladığını kaydeden Albers, şu ana kadar biri tecavüz vakası olmak üzere 60 şikayet aldıklarını belirterek ‘Bu yeni boyutta bir suç olayı’ dedi.

 

EN AZ 100 DEFA

Gece boyunca en az 100 defa taciz edildiğini söyleyen bir kadın da, ‘Kabus gibiydi. Bağırıp onları dövmemize rağmen durmadılar. Kendimi, çaresiz hissettim ve sanırım her 200 metrede bir taciz edildim. Neyse ki ceket ve pantolon giymiştim. Etek giyseydim muhtemelen onu yırtarlardı’ sözleriyle yaşadıkları dehşeti anlattı. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X