Ve beklenen oldu! Beren tek kalemde sildi…

Doğum gününde sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımda eski sevgilisi Efe Güray’ı unutmadığını anlatan Beren Saat, şimdi de eşi Kenan Doğulu ile fotoğraflarını sildi.

Ve beklenen oldu! Beren tek kalemde sildi…

Önceki gün 35’inci yaşını kutlayan oyuncu Beren Saat, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda bir dönem aşk yaşadığı ve kazada kaybettiği Efe Güray‘ı unutmadığı belli eden bir açıklama yaptı. Evliliğinde kriz olduğu hatta boşanacakları iddia edilen çiftten şaşırtan bir hamle de geldi.

BEREN’DEN DİKKAT ÇEKEN HAMLE

Günlerdir boşanacakları söylenen çiftten Beren Saat, iddiaları güçlendirecek hamleyi yaptı. Saat, Beren adındaki E harflerini doğum günü paylaşımından sonra büyük yazdı. Oyuncunun bu hamlesi 2004 yılında kazada hayatını kaybettiği eski sevgilisini anmak için yaptığı iddia edildi.

KENAN’LA OLAN FOTOĞRAFLARI SİLDİ

Saat, öte yandan Instagram hesabından Kenan Doğulu ile olan fotoğraflarını silerek sadece 2015 yılında çektirdiği bir fotoğrafı bıraktı.

Beren Saat’in silmediği tek fotoğraf…

“BOŞANMIYORUZ”

Beren Saat’in evliliği bitirmek istediği ancak Kenan Doğulu’nun evliliği kurtarmak için çabaladığı iddia edilmişti. Önceki gün Maslak’ta konser veren Doğulu, boşanma iddialarını “Beren’le ilişkimizde bir sorun yok ayrılmıyoruz. Bu iddiaları kim, neye dayanarak çıkarıyor bilmiyorum, boşanmıyoruz” diyerek yalanladı.

 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X