Ve gözler bugün UEFA’da

55 ülke federasyonuyla telekonferans üzerinden yapılacak toplantıda UEFA organizasyonları ve liglerin akıbeti belli olacak.

Ve gözler bugün UEFA’da

Dünyayı etkisi altına alan koronavirüs nedeniyle tüm futbol ligleri ve dev organizasyonlar 3 hafta önce durmuştu. UEFA, 55 ülke federasyonu ile birlikte bugün öğleden sonra UEFA organizasyonları ve liglerin akıbetiyle ilgili video konferans aracılığıyla toplantı yapacak. 55 ülkenin federasyonunun genel sekreterinin iki hafta önce oluşturulan iki çalışma grubunun kaydettiği ilerleme ve yeni planlamalar üye ülkelerle paylaşılacak.

SONRA TFF TOPLANACAK

Toplantıda, tüm UEFA milli takım ve kulüp müsabakalarındaki gelişmelerin yanı sıra FIFA ve Avrupa düzeyindeki ilerlemeyi oyuncu sözleşmeleri ve transfer sistemi gibi konularda ele alınacak. UEFA’dan çıkacak karara göre de Türkiye Futbol Federasyonu yönetim kurulu toplanacak. TFF’nin bir dizi karar alması ve kulüplere yeni yol haritası sunması bekleniyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X