Ve kritik görüşme sona erdi

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu ile CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu arasındaki görüşme sona erdi.

Ve kritik görüşme sona erdi

Başbakanlık Resmi Konutu’na gelen Kılıçdaroğlu’nu, Başbakan Davutoğlu kapıda karşıladı.

İki lider, daha sonra basına kapalı gerçekleşen görüşmeye geçti. Görüşmede, AK Parti’den Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik, CHP’den ise Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Haluk Koç da hazır bulundu.

Görüşmede, AK Parti ve CHP heyetleri arasında, hükümet kurma süreci kapsamında yürütülen “istikşafi” görüşmeler ele alındı. 

YEMEKTE DE GÖRÜŞME DEVAM ETTİ

Başbakanlık Resmi Konutu’nda bir süre görüşen iki lider, ardından yemeğe geçti. Yemek menüsünde, bamya çorbası, zeytin yağlı tabağı, ızgara çeşitleri, salata, kek, çay ve kahvenin bulunduğu öğrenildi.

Davutoğlu ve Kılıçdaroğlu, yemekte de görüşmelere devam etti. 

4 SAAT 20 DAKİKA SÜRDÜ

Yemekten sonra görüşmelere devam eden Davutoğlu ve Kılıçdaroğlu’nun görüşmesi 4 saat 20 dakika sürdü.

Kılıçdaroğlu’nun görüşmenin ardından CHP Genel Merkezi’ne geçtiğini öğrenildi. 

Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik ve CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Haluk Koç’un açıklama yapması bekleniyor.

AK Parti ve CHP heyetlerinin, 5 ayrı oturumda, yaklaşık 35 saat süren “istikşafi” görüşmeleri, 3 Ağustos’ta sonra ermişti. Görüşmelerin ardından heyetler, Davutoğlu ile Kılıçdaroğlu’na sunum yapıp, rapor sunmuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X