Ve perde

Nilüfer Belediyesi’nin 5.’sini düzenlediği tiyatro festivali, Dünya Tiyatrolar Günü’nde Zuhal Olcay’ın şarkılarıyla start aldı.

Ve perde

ZUHAL OLCAY MEST ETTİ

Bu yıl ‘Seyirci Kalma’ sloganıyla yola çıkılan festivalin açılış gecesi ilgi gördü. Gecede sahneye çıkan Zuhal Olcay, Bursa Senfoni Orkestrası eşliğinde müzikallerden seçme şarkıları seslendirdi. Nazım Hikmet Kültürevi’nde düzenlenen müzikli gecede Olcay’a, sanatçı Başak Zengin Kayabınar, Bilkent Üniversitesi öğrencileri ve Nilüfer Belediyesi ‘Tiyatro’ ekibi eşlik etti.

32 GÜNDE 115 TEMSİL

Gecenin supervizorlığını üstlenen Engin Alkan’ın da sahneye çıktığı gecede Zeliha Berksoy’un kaleme aldığı ‘Dünya Tiyatro Günü Ulusal Bildirisi’ni Feyha Çelenk okudu. 28 Nisan’a kadar 115 temsilin gerçekleşeceği festivalde 49 topluluk sahneye çıkacak. Festival kapsamında 3 konser, 1 sergi ve çeşitli atölyeler düzenlenecek. Oyunlar, 7,5 TL ile 30 TL arasında değişen bilet fiyatlarıyla izlenebilecek.

Şarkılarıyla açılışa damga vuran Zuhal Olcay, ekim ayında yeni bir oyunla kendisinin de sahnelerde olacağını söyledi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X