Vefalı Oğuzhan

Bursalı ünlü şovmen Oğuzhan Koç, önceki gün yengesi Göksen Koç’un yeni turizm şirketinin açılışını yaptı, daha sonra da yakın arkadaşı Kerem Sevim’in düğününe katıldı.

Vefalı Oğuzhan

FIRAT TORAMAN/RIDVAN DEMİR

Şarkıcı, söz yazarı, oyuncu ve şovmen Oğuzhan Koç, önceki gün memleketi Bursa’da ortaya çıktı. 

Abisi Onur Koç’un eşi Göksen Koç’un Önder Öz’le Nilüfer’de ortak açtığı Travel Biz Turizm Acentesi’nin kurdelesini kesen Oğuzhan Koç, organizasyonun yıldızı oldu. Abisi ve yengesine destek olmak amacıyla Bursa’ya gelip açılışa katılan Oğuzhan Koç, davetlileri kırmayarak bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi. 

MUTLULUKLAR DİLEDİ

Oğuzhan Koç, ne kadar vefalı olduğunu yengesinin turizm acentesi açılışının ardından bu kez yakın arkadaşının düğününe katılarak gösterdi. Çocukluk arkadaşı Kerem Sevim’in Seda Yadil’le dünya evine girdiği düğüne giden Koç, konuklara gecenin sürprizini yaptı. Genç çifte mutluluklar dileyen Oğuzhan Koç, konukların yoğun isteği üzerine Kerem Sevim ve Seda Yadil için bir şarkı söylemeyi de ihmal etmedi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X