Vekaleten imzaladılar

Yaşam koçu Dr. Said Sözühikmet’in yeni kitabı için dün Korupark AVM’de imza günü düzenlendi. Ancak Sözühikmet’in katılmadığı etkinlikte kitapları vekaleten Murat Yıldırım, Tolgahan Sayışman ve eşleri imzaladı.

Vekaleten imzaladılar

ÜNAL ÖZBAY

YAŞAMIN GÖREMEDİĞİMİZ ŞİFRELERİ

İki başarılı oyuncu, aynı zamanda kendilerinin de yaşam koçu olan Said Sözühikmet’in ‘Yaşamın Göremediğimiz Şifreleri’ kitabının imza gününde eşleriyle hazır bulundu. ‘İlk Öpücük’ filminin çekimlerini Tirilye’de sürdüren Murat Yıldırım eşi Imani Elbani’yle, Tolgahan Sayışman da eşi Almeda Abazi’yle Sözühikmet’e destek oldu. Ancak güne ‘Gizemli yazar’ katılmadı.

İMZADAN ÖNCE PASTAYI KESTİLER

Göz önünde olmak ve tanınmak istemediği gerekçesiyle bu tür etkinliklere bile katılmayan Said Sözühikmet’in yerine kitapları ünlü dörtlü imzaladı. İmza günü öncesi 38. doğum günü nedeniyle üzerinde kendisi ve eşinin maketinin bulunduğu pastayı kesen Murat Yıldırım, ‘Sait Sözühikmet’in kitapları sayesinde hayatlarımızda olumlu yönde değişimler oldu. O yüzden de destek için buradayız’ dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X