Velilere ‘korsan servis’ uyarısı

Türkiye Esnaf Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, Kurban Bayramı sonrası başlayacak yeni eğitim ve öğretim döneminde korsan servislere karşı velileri uyardı.

Velilere ‘korsan servis’ uyarısı

”Ülkenin geleceği olan çocukların güvenliğinden herkes sorumlu” diyen Palandöken, çocukların kayıtlı servis araçlarına yazdırılması gerektiğini söyledi. Piyasada korsan servis araçlarının fazla olduğunun altını çizen Palandöken, ilgili meslek odasına kayıtlı olan 60 bin civarı servis aracı bulunduğunu ifade etti. Palandöken, korsan olarak faaliyette bulunan servis araçlarını, emniyet yetkililerinin sürekli denetim yaparak kontrol altında tutması gerektiğine işaret ederek, ”Yakın zamanlarda meydana gelen ve herkesi derinden üzen, küçük bir çocuğun ölümüne sebebiyet veren korsan servisçi olayı gibi olaylar tekrar etmemeli. Veliler çok dikkatli ve uyanık olmalı. Anlaştığı servisin odaya kayıt belgelerini görmek için ısrar etmeli” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X