Velilerin isteği oldu

Mudanya Mütareke İlköğretim Okulu`nda öğrenim gören 5–6–7 ve 8. sınıf öğrencilerinin velileri, çocuklarının İkbal-Betül-Ali İhsan Çilingiroğlu İlköğretim Okulu`na gönderilmesine karşı çıktı.

Velilerin isteği oldu
ÖMER BİLİK
 
198 öğrencinin Çilingiroğlu Orta Okul kısmına gönderilmesine karşı çıkan veliler, İlçe Milli Eğitim Müdürü Osman Şeker’e giderek öğrencilerin dönem ortasında başka bir okula dağıtılmasının yanlış olduğunu anlattılar. Veliler, çocuklarının Siteler Mahallesi’ndeki yeni Mütareke İlköğretim Okulu’nun boş dersliklerinde eğitime devam etmelerini istediler.
 
YENİ BİNADA EĞİTİME DEVAM…
 
Bunun üzerine İlçe Milli Eğitim Müdürü Osman Şeker ile İlçe Kaymakamı Orhan Çiftçi’nin yaptığı görüşmeden velileri sevindiren karar çıktı. Buna göre 5–6–7 ve 8. sınıf öğrencileri önümüzdeki Pazartesi gününden itibaren Siteler Mahallesi’ndeki yeni Mütareke İlköğretim Okulu’nda eğitimlerini sürdürecekler. Öğrenciler, yapılacak düzenleme ile de 2015–2016 eğitimlerine İkbal-Betül-Ali İhsan Çilingiroğlu İlköğretim Okulu’nda devam edecekler.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X