Venüs Kampüs’ten anlamlı projeler

Özel Bursa Venüs Kampüs Eğitim Kurumları’ndan sosyal destek projeleri…

Venüs Kampüs’ten anlamlı projeler

Özel Bursa Venüs Kampüs Eğitim Kurumları, 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü projesi kapsamında okullarında düzenledikleri kermeste elde edilen gelirle satın alınan mamaları Mudanya Veterinerlik Hizmetleri Müdürü Tilbe Yıldırım ve ekip arkadaşlarına teslim etti.

Ayrıca proje kapsamında okul yönetimince Mudanya Belediyesi Orhan Kemal Halk Kütüphanesine tüm kademelerde yardımcı kitap bağışında bulunuldu.

Okulda bulunan VEKA Sosyal-Yardımlaşma Grubu öğrencilerinin eylül ayından bu yana yaptıkları çalışmalar sonucu elde ettikleri gelirlerle bu bağışları gerçekleştirdiler.

Öğrencilerin bu çalışmalarına velileri de gönüllü olarak destek verdi. Mudanya Belediye Başkanlığı bu katkılarından dolayı Venüs Kampüs kurucuları Ali Ercincanlıoğlu ve Hüseyin Kirez’e teşekkürlerini sundu.

Venüs Kampüs Eğitim Kurumları Kurumsal İletişim Direktörü Mehmet Arıcan da bu ve diğer projelerin öğrencilerimize paylaşmanın ve yardımlaşmanın öneminden bahsedip, Bursa geneli kurum ve kuruluşlara desteklerinin devam ediceğini söyledi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X