‘Verdiğimiz sözden fazlasını yaptık’

AK Parti İl Başkanı Cemalettin Torun, belediye başkanları ve ilçe başkanları ile Doburca Tesisleri’nde koordinasyon toplantısında bir araya geldi.

‘Verdiğimiz sözden fazlasını yaptık’

SEYİT GÜNDOĞAN   

 

Gerçekleşen ve hedeflenen projelerin masaya yatırıldığı toplantıya; Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, ilçe belediye başkanları ve ilçe başkanları hazır bulundu. 

Her ay düzenli olarak belediye başkanları ve ilçe başkanlarımızla toplanarak belediyelerin çalışmalarını değerlendirdiklerini vurgulayan Torun, “30 Mart 2014 seçimlerinden bu yana 3.5 yıl geçti ve her seçime girerken vatandaşımıza taahhütlerde bulunuyoruz. Yaptığımız taahhütler ayağı yere basan projelerdir. Bu taahhütleri yerine getirme gayreti içinde oluyoruz. Verdiğimiz taahhütler kapsamında neler yapmışız, ne durumdayız, eksiğimiz var mı? Bunların hepsini bu koordinasyon toplantılarında masaya yatırıyoruz. Biz, 2019’daki seçimlerde vatandaşımızın karşına, 2014’te verdiğimiz taahhütlerin tamamını bitirmiş olarak çıkmayı hedefliyoruz. Belediyelerimizin verdikleri taahhütten fazlasını gerçekleştirdiklerini görüyoruz ve bundan mutlu oluyoruz” diye konuştu. 

Dünya gündemini de değerlendiren Torun, İsrail’in Kudüs’te gerçekleştirdiği yaptırımlara tepki gösterdi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X