Veremeyeceğimiz hiçbir hesap yok

“Bursaspor’da artık bazı şeyler değişiyor” diyen Başkan Bölükbaşı “Benim kimseyle kişisel bir problemim yok. Bursaspor bir marka ve biz bu markayı nasıl daha yukarlara çıkartırız diye çalışıyoruz” şeklinde konuştu.

Veremeyeceğimiz hiçbir hesap yok

Haber nerede OLAY SPOR orada… A Milli Takım için düştük yollara ancak Bursaspor olmazsa olmazımız. A Milli Takımın bu zor günlerde elde ettiği kritik Çek Cumhuriyeti galibiyeti tüm ulusa küçük de olsa bir tebessüm yaşatırken, Prag turu bizim için oldukça bereketli geçti. Önce Viyana’da Turgay Bahadır’la biraraya geldik, ardından Prag’da Bursaspor Başkanı Recep Bölükbaşı’yla… Boynuna taktığı kırmızı beyaz atkıyla Milli zafere tanıklık eden Bölükbaşı, samimi açıklamalar yaptı, muhaliflere mesaj gönderdi. İşte Başkan Bölükbaşı’nın sözlerinden satır başları…

BU TAKIM AVRUPA’YA GİDECEK

“Lige kötü bir giriş yaptık. Ancak bu kötü bir takım olduğumuz anlamına gelmez. Yepyeni bir ekip olduk. Herkes bilir ki, yeni bir takım için zamana ihtiyaç vardır. Dünya’nın 1 numaralı takımı da olsanız böyle bir zorlukta bunu yaşarsınız. Eskişehirspor ve deplasmanda elde ettiğimiz Çaykur Rizespor galibiyetleri bizi kendimize getirdi. Bundan sonra devamı gelecek. Kayıplar çok oldu, doğrudur fakat sabretmek lazım. Bu takım sezon sonunda Avrupa’ya gidecek. Bundan kimsenin şüphesi olmasın.”

ARTIK SPOR KULÜBÜYÜZ

“Bunun için vargücümüzle çalışıyoruz. Benim kimseyle kişisel bir problemim yok. Kavgamız Bursaspor için. Yaptığımız herşey ortada. Veremeyeceğimiz hiçbir hesap yok. Sizin programınızda Mali Asbaşkanımız Kemal Güler kulübün bütün mali yapısını gözler önüne serdi. Biz şeffaf bir yönetimiz. Bursaspor’da bazı şeyler artık değişiyor. Değişmesi de lazım zaten. Bursaspor artık eski Bursaspor değil. Kulüp herşeyiyle çok büyüdü. Sadece bir futbol kulübü değil, spor kulübü haline geldik.”

GECE GÜNDÜZ ÇALIŞIYORUZ

“Bursaspor bir marka ve biz bu markayı nasıl daha yukarılara çıkartırız diye gece gündüz çalışıyoruz. Voleybol da, basketbol da ve diğer branşlarda marka hocaları, iyi sporcuları bünyemizde bulunduruyoruz. Bütün branşlarda yavaş yavaş büyüyeceğiz ve istenilen düzeye geleceğiz. Ben basketbol, voleybol maçlarımıza gitmekten zevk alıyorum. Zaten taraftarlarımız da bu konuda bize sahip çıkıyor. Özledikleri bir ivmeyi yakaladık. Bunların devamı gelecek.”

Taygun Erdem’le anlaştık

“Altyapıyla ilgili bazı sıkıntılarımız vardı. Gençlik Geliştirme Proje Sorumluluğu görevi için Taygun Erdem’le anlaştık. Salı günü (yarın) gelecek ve sözleşme imzalayacağız. Altyapıya yeni bir vizyon katmak istiyoruz. Çünkü altyapı bizim olmazsa olmazımız. Vakıfköy bizim gözbebeğimiz. Bursaspor bugüne kadar yetiştirdiği oyuncularla biryerlere geldi. Bunun devamı önemli.”

Bursa Milli Takıma yön veriyor

“Serdar Aziz, Emre Taşdemir ve Mert Günok’un Milli Takımda olması bizim için gurur verici. Serdar Aziz, Çek Cumhuriyeti karşısında çıktı kusursuz bir performans sergiledi. Gururumuz oldu. Emre daha 19 yaşında. Çok daha iyi olacak ve Milli Takım sol kanatta 10 yıl sıkıntı yaşamayacak. Mert, zaten kendisini ispatlamış bir kaleci. Karakteriyle, profesyonelliğiyle örnek bir isim. İnanıyorum ki ilerleyen süreçte bu sayı daha da artacak. Volkan Şen, Ozan Tufan ve Şener Özbayraklı gitmiş olsalar da Bursa patenti taşıyorlar. İzlerken gururlanıyoruz. Bursa futbolu şuan Milli Takıma yön veriyor. Fatih Terim de zaten bunun farkında.”

Ertuğrul Hoca’yla devam edeceğim

“Gerek yönetimimize gerekse Ertuğrul Hocamıza Eskişehirspor maçında tepkiler oldu. Bu konulara girmek istemiyorum. Fakat herkes şunu bilsin ki; Ertuğrul Sağlam’a güveniyorum ve inanıyorum. Ne olursa olsun yola onunla devam edeceğim. Biz çok uyumlu bir şekilde çalışıyoruz. Aramızda hiçbir sıkıntı yok. Sezon başında zorlukları hocamızla birlikte yaşadık. İstemediğimiz gelişmeler oldu. O da üzüldü ancak hayat devam ediyor.”

Batalla’yla görüşüyoruz

“Pablo Martin Batalla gündemimizde. Devre arasında kadromuza katmak istiyoruz. Görüşmelerimiz devam ediyor. Şuan için ne olur ne biter kestirmek güç. Talip olduğumuz haberleri Çin’e kadar gitmiş. Taraftarımızın Batalla karşı inanılmaz bir sevgisi var. Ertuğrul Hoca’nın imza töreninde de böyle bir tezahürat olmuştu. Biz de kızgınlık anımızda birkaç cümle söylemiştik. O gün geride kaldı. Batalla’nın da Bursaspor’a gelmek istediğini biliyorum.”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X