Vergi haftası başladı

Bursa Vergi Dairesi tarafından her yıl geleneksel olarak kutlanan vergi haftası, Başkan Nuri Karakaş’ın Atatürk Anıtı’na çelenk koyması ile başladı.

Vergi haftası başladı

ASLIHAN AYDIN

 

Planlanan etkinlikler kapsamında, 22-28 Şubat tarihleri arasında kamu kurumları meslek odaları ziyaret edilecek, vergiye gönüllü uyum kapsamında 50 gelir ve kurumlar vergisi mükellefinin iş yerlerine gidelerek, hizmetlere yönelik görüş ve önerileri alınacak. Ayrıca, meslek odaları ile ortaklaşa ‘Vergiye gönüllü uyum, mükellef hizmetleri kalitesi ve vergi bilincinin yükseltilmesi’ konularında seminerler düzenlenecek.

SÜREKLİ İYİLEŞTİRME

Bursa Vergi Dairesi Başkanı Nuri Karakaş, tören sonrası yaptığı açıklamada, verginin sağlıklı bir kamu gelir kaynağı olduğunu söyledi. Mükelleflere ve gelecek nesillere vergi şuuru aşılamak, vergiye gönüllü uyumu temin etmek için uğraştıklarının altını çizen Karakaş, ”Bu, vergi idaresi olarak en önemli hedeflerimizdendir. Mükelleflerimizle doğru iletişim, mükellef odaklı hizmet anlayışımızın vazgeçilmez bir gereğidir. Bu manada gerek çalışma arkadaşlarımızda bu bilincin varlığı gerekse idare olarak sunacağımız hizmetlerin kalitesinde sürekli iyileştirme yapıyoruz” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X