Veteranlar boş dönmedi

İzmir’de bu yıl ikincisi düzenlenen Veteranlar Voleybol Türkiye Şampiyonası’nda 35 yaş üstü erkeklerde Bursa Uludağ birinci olurken, 45 yaş üstü erkeklerde Bursa Teleferik Koç üçüncülük kürsüsüne çıktı.

Veteranlar boş dönmedi

2. Veteranlar Voleybol Türkiye Şampiyonası sona ererken, organizasyonda Bursa ekipleri 1 birincilik, 1  de üçüncülük elde etti. 2-5 Haziran tarihleri arasında Gazi Emir-Fuar İzmir’de gerçekleştirilen organizasyon geniş katılıma sahne oldu. 31 ekibin mücadele ettiği şampiyonada erkekler 35 yaş üstü kategorisinde Bursa Uludağ birinci olurken, erkekler 45 yaş üstünde Bursa Teleferik Koç üçüncü sırada yer aldı. Erkekler 35+, 45+, 50+ ve 55+ ile kadılar 31+ ve 37+ kategorilerinde gerçekleştirilen organizasyonda Bursa Uludağ rakip tanımadı.

ZİRVEYE ÇIKTI

31 yaş üstü kategorisinde zirveye çıkan Bursa ekibini İzmir Kartallar ve Büyükdere takip etti. Büyükdere’nin şampiyon olduğu 45 yaş üstünde ise İzmir Kartallar ikinci ve Bursa Teleferik Koç üçüncülük kürsüsüne çıktı. Şampiyona sonunda dereceye giren ekiplere kupa ve madalyalarını Voleybol Federasyonu Başkanı Özkan Mutlugil ve davetliler takdim etti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X