Veteriner hekimler fakülte ile işbirliği yaptı

Bursa Veteriner Hekimler Odası (BVHO) Uludağ Üniversitesi (U.Ü) Veteriner Fakültesi akademik kadrosuyla üyesi olan Serbest Veteriner Hekimleri buluşturdu.

Veteriner hekimler fakülte ile işbirliği yaptı

Toplantıda konuşan BVHO Başkanı Sinan Sağlam, Üniversitelerin sanayiyle iş birliği yapmasının günümüzde en çok konuşulan konular arasında yer aldığına dikkat çekti. Sağlam, iş hayatının içindeki serbest veteriner hekimlerle Veteriner Fakültesi’nin bağlarını daha da güçlendirmek istediklerini belirterek, “Bursa’daki serbest veteriner hekimleri kentimizdeki çok değerli bir kurum olan Uludağ Üniversitesi Veteriner Fakültesi’yle buluşturarak mesleki sorunlarınızı konuşmak ve çözüm yollarını bulmak istedik” dedi.

U.Ü Veteriner Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Engin Kennarman’da sahada çalışan veteriner hekimlere kapılarının açık olduğunu söyledi. Toplantıda, fakültedeki öğretim üyelerinin deneyimlerini ve bilimsel gelişmeleri meslektaşları ile paylaşması, fakültede uygulanan ücretlerin sahada uygulanan ücretlerle eşitlik göstermesi, öğretim üyelerinin saha çalışmalarının sonuçlarının serbest veteriner hekimlerle paylaşılması konularında da görüş birliğine varıldı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X