Vicdan azabı ağır bastı

İmam nikahlı eşini öldürdükten sonra komşularına ‘Osman çarşıya gitti’ diyen kadın, pişman olunca teslim oldu. Cinayet kurbanının cansız bedeni ise yorgan altında çıktı.

Vicdan azabı ağır bastı

Eşinden 6 yıl önce ayrılan 3 çocuk babası Osman Tokmak (67), yaklaşık 6 ay önce 1 çocuk annesi Gönül S. (49) ile imam nikahıyla yaşamaya başladı. Geçimsizlik çıkınca Gönül S. Isparta’daki evi terk etti. 

Eşyalarını toplamak için geçen cuma günü öğle saatlerinde geri dönen Gönül S. tartıştığı Osman Tokmak’ı başına kesici aletle vurarak öldürdü. Tokmak’ın üzerini yorganlarla örten Gönül S., evden ayrılırken komşularına ‘Ben artık gidiyorum. Osman çarşıda’ dedi.

BURSA’DA TESLİM OLDU

Bursa’da Elmasbahçeler’deki baba evine dönen Gönül S. vicdan azabı çekince dün polise giderek cinayeti itiraf etti. Bursa’daki polisler, durumu Isparta emniyetine bildirdi. 

Isparta’daki evin kapısını çilingirle açan polisler, Osman Tokmak’ın battaniyenin altında cansız bedenini buldu. Tokmak’ın sağ kulağının kopma noktasına geldiği, ensesinde de derin bir kesik olduğu görüldü. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X