Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Olay Haber
Olay E-Gazete

Vicdanlı defile

‘Kürkünü Çıkar Vicdanını Giy’ sloganıyla düzenlenen defilede suni kürklerle podyuma çıkan ünlü isimler, sosyal mesaj verdi.

'Kürkünü Çıkar Vicdanını Giy' sloganıyla düzenlenen defilede suni kürklerle podyuma

Bana Göz Kulak Ol Duyarlı Yaşam Derneği, modacı Aslıhan Karahan’la anlamlı bir farkındalık projesine imza attı. Kürkleri için öldürülen hayvanlara dikkat çekmek için, ‘Kürkünü Çıkar Vicdanını Giy’ sloganıyla düzenlenen defilede aralarında dernek kurucuları Özge Özder, Aslı Tandoğan ve Ayça Varlıer’in de yer aldığı çok sayıda ünlü podyuma çıktı.

SAHTE KÜRKLE DE ŞIK OLUNUR

Hayvansever kimlikleriyle dikkat çeken oyuncular Özge Özder ve Ayça Varlıer, defileyle suni kürk kullanarak da şık olunabileceği mesajını verdiklerini söylediler. Özge Özder, ‘Artık ünlü markalar gerçek kürkten vazgeçiyor. Biz de gördüğünüz gibi sahte kürklerle şık ve güzeliz’ derken Ayça Varlıer ise, ‘Amacımız insanları bu konuda bilinçlendirmek’ dedi.


Avatar Seç KAPAT
Dilan-Engin Polat çiftinin koruması Can Polat, silahlı saldırıda öldürüldü.
Sıradaki Haber Dilan Polat’ın koruması öldürüldü! Canlı yayında feryat figan yardım istedi