Viking yüksek uçtu

Norveç kulübü, Samuel Adegbenro için 1 milyon 500 bin Euro bonservis istedi… Bursaspor, 21 yaşındaki Nijeryalı oyuncu için kulübüne 700 bin Euro teklif etti. Ekong, vatandaşı Adegbenro’yu arayarak ikna etti. Fakat kulübüyle görüşmeler tıkandı.

Viking yüksek uçtu

Kadrosunu güçlendirmek için temaslarına devam eden Bursaspor’un atacağı somut adımlar merak ediliyor. Yeşil beyazlıların daha önce gidip yerinde izlediği ve beğendiği Samuel Adegbenro’ya kulübünden engel çıktı.  Teknik Direktör Paul Le Guen’in de kadrosunda görmek istediği Nijeryalı oyuncu için kulübü Viking Stavanger’in 1 milyon 500 bin Euro bonservis bedeli istediği öğrenildi. 

ROSENBORG’TA İSTİYOR

Bursaspor, 21 yaşındaki kanat oyuncusu için Norveç ekibine 700 bin Euro teklif ederken, görüşmelerin tıkandığı bildirildi. Samuel Adegbenro’ya Rosenborg’un da talip olduğu ve 900 bin Euro bonservis bedeli önerdiği, Bursasporlu yöneticilerin bu hafta bir kez daha Norveç ekibiyle görüşüceği öğrenildi.

EKONG TEMASA GEÇTİ

Samuel Adegbenro’ya vatandaşı Ekong aracılığıyla temasa geçen Bursaspor yönetimi, oyuncunun “Bursaspor gelirim” mesajından sonra önerdiği 700 bin Euro’luk bonservis bedeline biraz zam yapmayı planladığı gelen haberler arasında.  Her iki kanatta da görev yapan genç futbolcu devam eden Norveç Liginde şuanda 13 maça çıktı ve 5 gol, 4 asistlik bir performans gösterdi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X