Villada kaçak partiye baskın! 14 kişiye ceza yağdı

‘Çok yüksek risk’ grubunda yer alan Antalya’da yasak olmasına rağmen 14 kişi bir villada parti düzenledi. Havuzda yüzen, müzik eşliğinde dans eden, bir otobüs içerisinde de parti yapan 14 kişiye toplam 76 bin 976 lira para cezası uygulandı.

Villada kaçak partiye baskın! 14 kişiye ceza yağdı

Antalya’nın Kaş ilçesinde jandarma ekipleri, Andifli Mahallesi Büyükçakıl mevkisindeki E.D.’ye ait villada koronavirüs tedbirleri kapsamında yasak olmasına rağmen parti düzenlendiği bilgisi üzerine harekete geçti.

Adrese baskın yapan ekipler, havuzda yüzen, müzik eşliğinde dans eden, bir otobüs içerisinde de parti yapan İ.B., İ.Y., R.K., M.F.T., B.A., G.T., B.U., R.H., A.P., İ.C., İ.A., N.S., Y.Y. ve B.D.M. isimli 14 kişiye sosyal mesafe kuralını ihlalden 3 bin 469’ar TL, maske kuralını ihlalden 900’er TL, emre aykırı davranmaktan 427’şer TL, villa sahibi E.D.’ye ise 9 bin 832 TL olmak üzere toplam 76 bin 976 TL para cezası kesildi.

Ayrıca villa da 1 aylığına mühürlenerek ticari faaliyeti durduruldu. DHA

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X