Villarreal kafayı Timsah’a fena taktı

Bakambu’nun daha ilk sezonda iyi işler yapmasının ardından Bursaspor’u mercek altına alan La Liga ekibinin bu kez de Kaptan Serdar Aziz ve Emre Taşdemir’e kanca attığı öğrenildi.

Villarreal kafayı Timsah’a fena taktı

Sezon başında Bursaspor’dan Cedric Bakambu’yu renklerine katan Villarreal, yeşil beyazlı ekibin peşini bırakmıyor. Bakambu’nun daha ilk sezonda iyi işler yapmasının ardından Bursaspor’u mercek altına alan La Liga ekibinin bu kez de Serdar Aziz ve Emre Taşdemir’e kanca attığı öğrenildi. 

 

Geçtiğimiz sezon Bakambu’yu izlemeye geldikleri maçlarda her iki oyuncu için de fikir sahibi olan İspanyol kulübü yetkililerinin pazartesi günü ise İstanbul’da olacakları öğrenildi. 

BAKAMBU’DA İSTİYOR

1 stoper birde sol bek ihtiyacı olan Villarreal yetkililerinin Vodafone Arena’da oynanacak olan Beşiktaş maçında gerek Serdar Aziz’i gerekse Emre Taşdemir’i mercek altına alacakları öğrenildi. İspanyol kulübünün oyuncuların hem genç hem de milli takımlarda görev yapıyor olmasından dolayı bu transferlere ciddi baktıkları belirtildi. Ayrıca Cedric Bakambu’dan da oyuncular için görüş alındığı ve Fransız futbolcunun da olumlu yönde fikir belirttiği bildirildi. 

BAŞKAN NE DİYECEK?

Bilindiği gibi Bursaspor Başkanı Ali Ay ise daha önce yaptığı açıklamalarda değerini bulan her futbolcuyu satabileceklerini belirtmişti. Özellikle Serdar için EURO 2016’yı bekleme kararı olan Başkan Ali Ay’ın İspanyol kulübünün Avrupa Şampiyonası harekete geçmesi durumunda nasıl bir karar vereceği ise merak ediliyor. Bursaspor’dan yıllık 1 milyon 400 Euro alan Serdar Aziz’in 2018, Emre Taşdemir’in ise 2019 yılına kadar anlaşması bulunuyor. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X