Viranşehir’in Çocukları Emeklerini Hasat Etti

Şanlıurfa’nın Viranşehir ilçesinde iki ay boyunca anaokulu ve ilkokulu çocukları ile gerçekleştirilen çalışmalar 25 Aralık günü gerçekleştirilen sene sonu kapanış etkinliğiyle tamamlandı.

Viranşehir’in Çocukları Emeklerini Hasat Etti

Hayata Destek Derneği tarafından Mevsimlik Gezici Tarımda Çocuk İşçiliği Farkındalık Programı kapsamında Viranşehir’de Kasım ayından beri devam eden çalışmalar 25 Aralık günü gerçekleştirilen sene sonu kapanış etkinliğiyle tamamlandı. Çocuk hakları, çevre bilinci, eğitim gibi çeşitli konularda katıldıkları atölyelerde bilgi sahibi olmanın yanı sıra öğrendikleri el işi becerileriyle de birbirinden güzel eserlere imza atan çocuklar, etkinlikte emeklerini ve başarılarını öğretmenleri, aileleri ve arkadaşlarıyla paylaştı. Selahattin Eyyubi Anaokulu Müdürü İbrahim Halil Demirel’in çalışmaları sonucunda gerçekleşen etkinlik Her Yerde Sanat Derneğinden Suriyeli ve Mardinli gençlerin öğreticiliğiyle ritim ve top çevirme atölyeleriyle rengarenk görüntülere sahne oldu. Selahattin Eyyubi Anaokulunda gün boyu süren etkinliğe Viranşehir Kaymakamlığından Projeler Müdürü Fethi Üncal, Viranşehir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünden Mehmet Yaman ve Nedim Özkan, Harran Üniversitesinden Doç. Dr. Sedat Benek ve Viranşehir Belediyesi Kadın Dayanışma Merkezinden Medine Arda katılarak destek verdi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X