Vişne Ticaret Bölgesi daha da güzelleşecek

Bebe-Çocuk Konfeksiyonu Sektörü Sanayici ve İşadamları Derneği (BEKSİAD) Başkanı Halil Atalay ve yönetim kurulu üyeleri Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’yi ziyaret etti.

Vişne Ticaret Bölgesi daha da güzelleşecek

Altepe, BEKSİAD’ın çalışmalarından övgü ile söz ederken, Vişne Caddesi’nin etrafının yol yapımı ve diğer çalışmalarla daha da güzelleşeceğini söyledi. Halil Atalay ise Büyükşehir Belediyesi’nin desteklerini her zaman yanlarında hissettiklerini vurguladı. 

Vişne Ticaret Bölgesi’nin Bursa’nın vizyon caddelerinden birisi haline geldiğini ve Büyükşehir Belediyesi’nin, caddenin bu noktaya gelmesinde önemli katkıları olduğunu ifade eden Atalay, “Her zaman sizlerin desteklerini yanımızda hissettik. Caddemiz, sizlerin destek ve katkılarıyla şu anki görünümüne kavuştu. Caddemizde güzelleştirme çalışmaları dönem dönem devam ediyor. Bir takım eksiklerimiz var, onları da en kısa sürede belediye yetkililerimize bildireceğiz. Böylece inşallah bölgemiz daha da güzelleşecek ve değer kazanacak” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X