Viyana’da çok özel gece! A Milli Takım’ın maçı saat kaçta hangi kanalda?

EURO 2024’e hazırlanan ay yıldızlıların Viyana’daki Ernst Happel Stadyumu’nda oynanacağı karşılaşma TSİ 22.45’te başlayacak.

Viyana’da çok özel gece! A Milli Takım’ın maçı saat kaçta hangi kanalda?

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) hazırlıklarını sürdüren A Milli Takımımız, özel maçta bugün Avusturya ile deplasmanda karşı karşıya gelecek.

Başkent Viyana’daki Ernst Happel Stadyumu’nda TSİ 22.45’te başlayacak karşılaşmayı İtalya Futbol Federasyonundan hakem Daniele Chiffi yönetecek. Chiffi’nin yardımcılıklarını aynı ülkeden Giovanni Baccini ve Davide Imperiale yapacak.

MACARİSTAN’A 1-0 YENİLDİK

Milli Takım, cuma günü oynadığı hazırlık maçında deplasmanda Macaristan’a 1-0 kaybetti. Avusturya ise özel maçta deplasmanda Slovakya’yı 2-0 yendi. Türkiye’nin hazırlık maçında karşı karşıya geleceği Avusturya da EURO 2024’te mücadele edecek.

Ay yıldızlı ekip, EURO 2024’te F Grubu’nda Portekiz, C yolu play-off galibi (Gürcistan veya Yunanistan) ve Çekya ile mücadele edecek. Avusturya ise şampiyonada D Grubu’nda yer alıyor. Avusturya, Fransa, Hollanda ve A yolu play-off galibi (Galler-Polonya) ile karşı karşıya gelecek.

22.45/TRT Spor

 

EURO 2024’e katılacak son 3 ülke belli oluyor

EURO 2024 Elemelerinde bugün

Play-Off A Yolu Finali

22.45 Galler-Polonya

Play-Off B Yolu Finali

22.45 Ukrayna-İzlanda

Play-Off C Yolu Finali

20.00 Gürcistan-Yunanistan

 

Ümit Milliler İtalya sınavında

Ümit Milli Futbol Takımımız, 2025 UEFA Avrupa 21 Yaş Altı Şampiyonası elemeleri A Grubu’ndaki 6. maçında bugün deplasmanda İtalya ile karşı karşıya gelecek. Paolo Mazza Stadı’nda saat 20.15’te başlayacak müsabakayı, İspanyol hakem Cesar Soto Grado yönetecek. A Grubu’nda oynadığı 5 müsabakada 2 galibiyet ve 3 mağlubiyet alan ay yıldızlılar, 5. basamakta yer alıyor. Milliler, grubundaki son maçında Norveç’i 2-1 ile geçmişti. İtalya ile Türkiye oynanan gruptaki ilk müsabakayı konuk ekip 2-0 kazanmıştı. Öte yandan Ümit Milliler, son hazırlık maçında Gürcistan’ı 2-1 mağlup etmişti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X