Viyana’da Türk gecesi!

İsveç karşısındaki performansıyla beğeni toplayan A Milli Takımımız bu akşam 21.30’da Avusturya’nın konuğu olacak.

Viyana’da Türk gecesi!

Fransa’da düzenlenecek 2016 Avrupa Şampiyonası’nda mücadele edecek A Milli Takımımız hazırlık maçında bugün Avusturya ile deplasmanda karşılaşacak. Başkent Viyana’daki Ernst-Happel Stadyumu’nda TSİ 21.30’da başlayacak karşılaşmayı Polonya Futbol Federasyonu’ndan Pawel Gil yönetecek. Piotr Sadczuk ve Marcin Borkowksi’nin yardımcı hakem olarak görev alacağı karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Bartosz Frankowski olacak.

12 MAÇTIR BİLEĞİMİZ BÜKÜLMÜYOR

Perşembe günü Antalya’da oynadığı maçta İsveç’i Cenk Tosun’un golleriyle 2-1 mağlup eden ve sergilediği futbolla beğeni toplayan ay yıldızlı ekibimiz, Avusturya’yı da devirerek yenilmezlik serisini 13 maça çıkarmak istiyor. Fatih Terim yönetimindeki ay yıldızlı ekip, resmi ve özel son 12 müsabakanın 9’unu kazandı, 3’ünde berabere kaldı, 22 gol atıp, sadece 6 gol yedi. 2015 yılını yenilgisiz kapatan milliler, 2016’ya da İsveç galibiyetiyle iyi bir başlangıç yaptı.

16. randevuda

A Milli Takımımız, Avusturya ile tarihindeki 16. maçına çıkacak. İlkini 1948’de, sonuncusunu 2012’de yaptığımız toplam 15 maçta, 6 galibiyet, 1 beraberlik alırken rakibimize, 8 kez yenildik. Attığımız 20 gole karşılık kalemizde 17 gol gördük.

Geniş güvenlik önlemi

Viyana’daki Ernst Happel Stadyumu’nda oynanacak maçtan saatler önce stat çevresinde yoğun önlem alacak olan Avusturya polisi, tarihinde ilk kez maça gelecek taraftarları turnikeler öncesinde detaylı arayacak. 450 polisin görev alacağı karşılaşmada ayrıca özel harekat timi “Wega” ve özel emniyet birimi “Kobra” polisleri de güvenliği sağlayacak. Avusturyalı yetkililerin, Türk yetkililer ile maç öncesinde karşılıklı istihbarat alışverişinde bulunduğu da belirtildi.

21.30 TV8/Canlı

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X