Viyana’daki saldırıyı yapanlar belli oldu…

Avusturya’da önceki gece gerçekleştirilen silahlı saldırılarda 4 kişinin hayatını kaybettiği belirlendi. Avusturya İçişleri Bakanı Karl Nehammer, saldırganların ‘IŞİD sempatizanı’ olduklarının tespit edildiğini açıkladı.

Viyana’daki saldırıyı yapanlar belli oldu…

Saldırı sonucunda çok sayıda ülke kınama açıklamasında bulunurken, Almanya Başbakanı Angela Merkel de “İslamcı terör ortak düşmanımızdır” açıklamasında bulundu.

İki erkek ve bir kadın sivilin hayatını kaybetti

Avusturya’da dün meydana gelen terör saldırıları sonucunda 4 kişinin hayatını kaybettiği açıklandı.  Avusturya İçişleri Bakanı Karl Nehammer tarafından yapılan açıklamada, iki erkek ve bir kadın sivilin hayatını kaybettiği belirtilirken, silah ve sahte intihar yeleği giyen saldırganlardan birinin de polis tarafından vurulduğu açıklandı.

‘IŞİD sempatizanı’

Nehammer ayrıca, saldırının ardından başlatılan ve devam eden soruşturmada, saldırganların ‘IŞİD sempatizanı’ olduklarının tespit edildiğini açıkladı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X