Vlaskalic Osmangazi’de

Osmangazi Belediyespor, Sırp oyuncu Sanja Vlaskalic ile 1 yıllık sözleşme imzalayarak kadrosunu güçlendirdi.

Vlaskalic Osmangazi’de

Hentbol Bayanlar Süper Ligi’ndeki temsilcimiz Osmangazi Belediyespor, Sırp orta oyun kurucu Sanja Vlaskalic’i transfer etti. 

 

İtalya’nın Cassano Magnago takımından alınan 33 yaşındaki hentbolcu ile 1 yıllık sözleşme imzalandı.Türkiye’de ilk kez oynayacağını belirten Sanja, “Daha önce Sırbistan’da birlikte forma giydiğimiz takım arkadaşım Stefanovic’ten bilgi alarak buraya geldim. Güzel bir ortam var. İyi bir sezon olmasını umut ediyorum. Takımın başarısı için elimden geleni yapacağım” diye konuştu.

HEDEF İLK 5

Bu yıl Süper Lig’de ikinci sezonunu geçirecek olan Osmangazi Belediyespor’da hedef, ligi ilk 5 olarak belirlendi. Bu hedef doğrultusunda yerli ve yabancı transferler ile kadrosunu güçlendiren turuncu mavililer, yeni sezon hazırlıklarını da kondisyon ağırlıklı çalışmalarla sürdürüyor. Antrenörü Kadir Ayar, sağlık kontrolleri sırasında yaptığı açıklamada, takımın iskeletini bozmadan yerli ve yabancı birkaç oyuncuyu kadrolarına kattıklarını belirterek, “Lige güzel bir başlangıç yapmak istiyoruz. İlk hedefimiz, iyi bir planlama ile uzun yılların adından söz ettirecek geleceğin hentbol takımını oluşturmak. Herkesin desteğini bekliyoruz” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X