VM Medical Park Bursa kapılarını açıyor

10 yıldır ‘Bursa’nın kalbi’ olarak nitelendirilen Fomara Meydanı’nda yer alan Medical Park Bursa Hastanesi, Fevzi Çakmak Caddesi’ndeki yeni binasında yepyeni bir markayla hizmete başlayacak.

VM Medical Park Bursa kapılarını açıyor

50 bin metrekarelik devasa bir binada kapılarını açacak VM Medical Park Bursa Hastanesi, kişiye özel sağlık hizmetini merkezine alan; akademik ve alanında uzman hekim kadrosuyla çağdaş bir hastane ortamında hizmet verecek.


Hastanenin adını İngilizce’de ‘Value Added Medicine’ın karşılığı olan ‘Sağlığa Değer Katan Hizmet’ sloganından aldığını belirten VM Medical Park Koordinatörü Dr. Necip Kozalı, “2015 yılında yeni markamız VM Medical Park’ın ilk hastanesini Kocaeli’de açmıştık. Şimdi de ağustos ayı içinde Güney Marmara’nın referans hastanesi olmasını hedeflediğimiz VM Medical Park Bursa Hastanesi’ni hizmete geçiriyoruz. Son teknolojik imkanlarla donatılan yeni hastanemizle bölgedeki sağlık hizmetlerini üst düzeye taşıyacağız. Hastanemiz, kusursuz hizmet anlayışı ve sağlık kavramını öne çıkaran duruşuyla kısa sürede bölge insanının yaşam kalitesini artıracak” dedi. Kozalı, ‘VM’ markasıyla Bursalıları yeni jenerasyon hastanecilikle tanıştırarak daha konforlu, daha nitelikli ve daha kaliteli bir hizmet sunacaklarını kaydetti.

HASTA ODAKLI YAKLAŞIM

VM Medical Park Bursa Hastanesi Genel Müdürü Prof. Dr. Sedat Demir ise, yeni hastaneyle ilgili bilgiler verdi. Erken teşhis, etkin tedavi ve hasta konforunu ön plana çıkaran anlayışlarıyla kısa sürede bölgede adlarından söz ettireceklerini belirten Demir, “Bünyemizde bulunan ileri teknolojik cihazlarla uluslararası kalite standartlarında sağlık hizmeti sunacağız. Hasta odaklı bir yaklaşımın yanı sıra, sağlıkta mükemmeliyeti ve hasta memnuniyetini hedefleyeceğiz. Hasta ve hasta yakınlarını kendi evlerinde hissettirmek hedefiyle kurgulanan Misafir Hizmetleri bölümümüzle de hastalarımızı güler yüzlü hizmet prensibiyle ‘misafir’ olarak kabul edip, onlara hastane içinde her aşamada eşlik edeceğiz” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X