VM Medical Park hizmete açıldı

10 yıldır ‘Bursa’nın kalbi’ olarak nitelendirilen Fomara Meydanı’nda yer alan Medical Park Bursa Hastanesi, Fevzi Çakmak Caddesi’ndeki yeni binasında, yepyeni bir markayla hizmete başladı.

VM Medical Park hizmete açıldı

50 bin metrekarelik devasa bir binada “VM Medical Park” markasıyla kapılarını açan hastane, kişiye özel sağlık hizmetini merkezine alan; akademik ve alanında uzman hekim kadrosuyla çağdaş bir hastane ortamında hizmet verecek.

“Herkes için sağlık” mottosuyla 23 yıl önce kurulan ve sağlıkta uluslararası standartları Türkiye’nin tüm bölgelerine ulaştıran Medical Park Hastaneler Grubu, en yeni markası VM Medical Park’la büyümeye devam ediyor.

Güney Marmara’nın referans hastanesi olarak WM Medical Park Bursa Hastanesi, son teknolojik imkanlarla, bölgedeki sağlık hizmetlerini üst düzeye taşıyacak. Kusursuz hizmet anlayışı ve sağlık kavramını öne çıkaran duruşu ile kısa sürede bölge insanının yaşam kalitesini arttıracak. Dünya ile aynı anda uygulanan ileri tanı ve tedavi yöntemlerini ve yenilikçi tıp teknolojilerini ,akademik ve uzman hekim kadrolarıyla Bursalılarla buluşturacak. 65-80 metrekarelik konforlu ve şık hasta odalarıyla kusursuz otelcilik hizmeti verecek.

VM Medical Park Bursa Hastanesi Genel Müdürü Prof. Dr. Sedat Demir, erken teşhis, etkin tedavi ve hasta konforunu ön plana çıkaran anlayışlarıyla kısa sürede bölgede adlarından söz ettireceklerini ifade etti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X