‘Vodafone Arena’ya galibiyet parolasıyla gideceğiz’

Bursaspor’un golcü ismi Sercan Yıldırım, Beşiktaş’ın yeni stadyumu Vodafone Arena’daki ilk maça kazanmak için gideceklerini söyledi.

‘Vodafone Arena’ya galibiyet parolasıyla gideceğiz’

Yeşil-beyazlı ekibin 26 yaşındaki golcü ismi Sercan Yıldırım, kulüp televizyonunda katıldığı bir programda Vodafone Arena’nın açılış maçında karşılaşacakları Beşiktaş mücadelesine galibiyet parolasıyla gideceklerini söyledi. ‘Stadın ilk golünü atmak ister misin?’ sorusunu yanıtlayan Sercan, “Vodafone Arena’da açılış golünü atmaktan öte kazanmak önemli. Biz Bursaspor olarak kazanmaya gideceğiz. Keşke taraftarımız da gelse. Bu husumet artık son bulmalı. Çok üzüntülüyüm bu konuda. Hepimiz kardeşiz ve birlik olmalıyız. Terör olaylarında nasıl birlik oluyorsak, bunu futbola da yansıtmalıyız” dedi.

“İNŞALLAH BİR AN ÖNCE BONSERVİSİMİ ALIRLAR”

Bursaspor yönetiminin bonservisini almak için Galatasaray ile görüşmelerini sürdürdüğünü ifade eden Yıldırım, “Bonservisim burada olmasa da Bursaspor’da kalmak istiyorum. Yönetimimiz Galatasaray’la görüşüyor. İnşallah bir an önce bonservisimi de alırlar. Ben burada kalmak istiyorum. Daha nice başarılara imza atmak istiyorum” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X