Büyükşehir evde yok: 0-3

Bursa ekibi, Cengiz Göllü Voleybol Salonu’nda inişli çıkışlı performans sergilediği maçta Altekma karşısında sahadan 3-0 mağlup ayrılınca AXA Sigorta Efeler Ligi’ndeki 8. maçında 6. yenilgisini aldı.

Büyükşehir evde yok: 0-3

RECAİ UYSAL

Voleybol Efeler Ligi’nde son 2 haftayı rakiplerinde yaşanan Covid-19 vakaları nedeniyle maç yapmadan geçiren Büyükşehir Belediyespor, sahasında Altekma’ya 3-0 mağlup oldu.

Sezona istediği gibi başlayamayan ligdeki 7. maçında 2. galibiyetini ertelemeler öncesinde alan Bursa ekibi, rakibiyle Cengiz Göllü Voleybol Salonu’nda karşı karşıya geldi.

Oynadığı son maçta bir diğer Bursa ekibi İnegöl Belediyespor’u mağlup eden rakibi karşısında maça iyi başlayan başlayan Büyükşehir Belediyespor, ilerleyen bölümde hücumda aksadı. Son bölümde toparlanan Bursa ekibinin çabası yeterli olmayınca nefes kesen ilk seti 31-29 kaybetti.

 

TOPARLANDI AMA…

9 maç 4 galibiyeti bulunan İzmir temsilcisini file önünde durdurmayı başaramayan Büyükşehir Belediyespor, ikinci sette de teknik molaya 12-8 geride girdi.

Bu sette de hücumda istediği performansı sergileyemeyen yeşil beyazlılar, setin son bölümünde canlansa da rakibinin 25-20’lik üstünlüğünü önleyemedi.

Üçüncü sette daha kontrollü gözüken Bursa ekibi, ilerleyen bölümde rakip blokları aşmakta zorlandı. Müsabakanın bu setini de 25-22 kaybeden Büyükşehir Belediyespor, maçtan 3-0 mağlup ayrıldı.

Böylece yeşil beyazlılar, ligdeki 8. maçında 6. yenilgisini aldı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X