Voleybolcular finale hazırlanııyor

CEV Challenge Cup finalinde Rusya’nın VC Urolockha- HTMK Yekaterinburg takımı ile eşleşen Bursa Büyükşehir Belediyespor kadın voleybol takımı, 2 günlük iznin ardından maçın hazırlıklarına bu sabah yaptığı antrenmanla başladı.

Voleybolcular finale hazırlanııyor

Başantrenör Emin İmen, “Bugün sabah kondisyon, öğleden sonra ise salonda çalışma yaparak, Urolockha maçının hazırlıklarının starını verdik” dedi. Challenge Cup’ın en iyi voleybol oynayan 2 takımının karşı karşıya geleceğini belirten Emin İmen, daha sonra şunları söyledi:

“Kupanın en iyi iki takımı finalde mücadele ediyor. VC Urolockha-HTMK Yekaterinburg ekibi Rusya’nın ekol olmuş takımlarından birisi. Ancak bizde dünyanın en iyi ligleri arasında yer alan ligde oynuyoruz. Şanslar eşit diyebilirim. Ancak ikinci maçın Bursa’da oynanacak olması bizim için büyük avantaj olacak. Rakip hakkında detaylı bilgiler geldi. Rusya’daki ilk maçta iyi mücadele edip, tur için avantajlı skor yakalamak istiyoruz. Müthiş taraftarımızın vereceği destekle kupaya ulaşacağımıza da inanıyorum.”

Yeşil beyazlı takımın Cengiz Göllü Salonu’nun uygun olması durumunda cuma günü Bursa’da çalışmalarını sürdüren İzmir Rota Koleji ile bir hazırlık karşılaşması yapacçağı bildirildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X