Volkan bu kez kaçamadı!

Timsah’ın star oyuncusu Beşiktaş maçında yok.

Volkan bu kez kaçamadı!

Kaptan Volkan Şen, dün 51.dakikada gördüğü sarı kartla cezalı duruma düştü. Tecrübeli futbolcu, pazar günü Atatürk Olimpiyat Stadı’nda oynanacak olan Beşiktaş maçında takımındaki yerini alamayacak. 

İrfan Buz memnun kaldı

Bursasporlu taraftarlar karşılaşma öncesi Gençlerbirliği’ni çalıştıran İrfan Buz’u tribünlere davet etti. Geçen sezon Daum’dan sonra yeşil beyazlı takımı çalıştıran ve başarılı sonuçlar alan genç antrenör bu sevgiye alkışlarla karşılık verdi. 

Penaltıyı vermedi ama tepkiden kurtulamadı!

Yeşil beyazlı taraftarlar, Hüseyin Göçek’i yine protesto yağmuruna tuttu. 

Dünkü maçın hakemi Hüseyin Göçek, tribünlerden büyük tepki aldı. Ligin 15.haftasındaki Gaziantepspor-Bursaspor maçında yeşil beyazlı takım adına ciddi hatalar yapan tecrübeli hakem, dün sahaya ayak basar basmaz  taraftarların protestosuna maruz kaldı. Verdiği kararlarla yine tartışılan Göçek, Serdar’ın, El Kabir’i ceza sahası içinde düşürmesini es geçmesine rağmen yine hedefteydi. Tecrübeli hakeme, maçtan sonra Gençlerbirliği teknik heyeti de tepki gösterdi. 

Josue sevgisi!

Son günlerin en çok tartışılan ismi olan Filipe Josue, dün güzel futbolunu golle süslemeyi başardı. 66.dakikada uzaktan attığı golle takımın beraberlik sayısını kaydeden Portekizli yıldız, 90.dakikada taraftarların alkışları arasında yerini genç Ertuğrul’a bıraktı. Maç sonrası sahaya giren bir yeşil beyazlı taraftarlar ise güvenlik güçlerine rağmen Josue’den forma almayı başardı.

Stopere yine Şamil geçti

Teknik Direktör Şenol Güneş, Bakambu ve Civeli’nin cezaları nedeniyle forma giymediği karşılaşmada stoperde Şamil Çinaz’a, kanatta ise ilk bölümde Ozan Tufan’a şans tanıdı. Şamil, Serdar’la birlikte özellikle uzun atılan toplarda sıkıntı yaşarken, ikinci yarıda kanatta Holmen görev yaptı. 

Taraftar bu kez doldurdu

 

Yağışlı havaya rağmen yaklaşık 15 bin yeşil beyaz sevdalısı Atatürk Stadı’ndaydı. 

Bursaspor’un 3-1’lik galibiyetiyle sonuçlanan Gençlerbirliği maçında Atatürk Stadı diğer maçlara oranla daha doluydu. Yaklaşık 15 bin taraftar takımlarına 90 dakika büyük destek verdi. Son bölümlerde gelen goller sonrası ise Atatürk Stadı’Nda adeta yer yerinden oynadı. Taraftarlar maç sonu galibiyeti taraftarlarla birlikte kutladı. Karşılaşma sonrası ise Serdar Aziz 3’lü çektiren isimdi. 

Tercihi Emre oldu

Bursaspor’da Teknik Direktör Şenol Güneş’ün dün Aziz Eraltay’ın gelmesinden sonra savunmanın solunda kime forma vereceği merak konusuydu. Deneyimli teknik adam, Emre Taşdemir’den vazgeçmezken, genç futbolcu 90 dakika başarılı bir performans gösterdi. 

Yağmurluk dağıtıldı

Açık kale arasında dün büyük bir yoğunluk vardı. Türk Metal İş Sendikası, karşılaşma öncesi üyelerine 4 bin adet bilet alırken, yağış nedeniyle bu bölümde bulunan taraftarlara kulüp tarafından yağmurluk dağıtıldı.

Müzeyyen Senar’ın şarkıları çalındı

Dün hayatını kaybeden Türk Sanat Müziğinin efsane ismi Müzeyyen Senar karşılaşma öncesi saygıyla anıldı. Mücadele öncesi Bursalı olan Senar’ın unutulmaz şarkıları çalındı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X