Volkan çok kızmış!

‘Vatan haini ya da başka türlü şeylere alıştık’ diyen Volkan Demirel ‘Bazı kendini bilmezler aileme dil uzatıyorlar. Onların adamlıklarından, örf ve adetlerinden şüphe ediyorum’ şeklinde konuştu.

Volkan çok kızmış!

Fenerbahçe’nin tecrübeli kalecisi Volkan Demirel, Bursaspor maçında tribünlerden kendisine yapılan protestolar hakkında konuştu. 

Küfür edilmesine anlam veremediğini ifade eden Volkan ‘Vatan haini ya da başka türlü şeylere alıştık. Ancak eşimin ve annemin adını söylüyorlar. Bu şekilde küfür ediyorlar. Bursa’da çok güzel bir taraftar vardı. Bursaspor taraftarlarını tebrik ediyorum. Bütün taraftara da bunu mal etmemek lazım. Ama bazı kendini bilmezler benim aileme dil uzatıyorlar. Onların adamlıklarından ve örf ve adetlerinden şüphe ediyorum. Bunu yapan insanların bir aile terbiyesi almadıklarını düşünüyorum. Çünkü almış olsalar böyle tezahüratlar yapmazlar’ dedi. 

GELSİNLER YÜZÜME SÖYLESİNLER

Vatan haini cümlesini de açıklık getiren Volkan şunları söyledi: ‘Beni vatan haini ilan ediyorlarsa kendi sayelerinde oldu. Ben milli formayla sahaya çıkmışım. Benim kalesini koruyacağım tribünler bana böyle şekilde hakaret ederse gereğini yaparım diye düşünüyorum. Beni rakip seyircinin yuhalaması, küfür etmesi beni maça bağlar motive eder. İşin içine annem, babam, eşim çocuğum karışınca onların adamlıklarından şüphe ederim. Eğer insansalar dışarıda yüzüme söylerler.  Dışarıda gördüklerinde de -Volkan Ağabey fotoğraf, Volkan Ağabey forma var mı- diye geliyorlar yanımıza.’

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X