Volkan isyan etti

Fenerbahçe kaptanı Volkan Demirel, ‘Arda’ya yapılanlara çok üzüldüm. O olayları ilk yaşayan benim ve vatan haini ilan edilen de benim. Olan bana oldu’ dedi.

Volkan isyan etti

A Milli Futbol takımına alınacaktı, alınmayacaktı diye geçtiğimiz sezon performansından çok bu konularla gündeme gelen Fenerbahçe kalecisi Volkan Demirel basın toplantısı düzenledi. Demirel, ‘Şampiyonada Arda ve Ozan’a yapılanlara çok üzüldüm. HAtta belki Arda’dan daha çok üzüldüm. Onu ilk yaşayan benim vatan haini ilan edilen de benim. Olan bana oldu, kimseyi bir şey olmadı. Milli takıma gidemedim vatan haini oldum. Yapacak bir şey yok’ diye konuştu.

NEDEN ÖZÜR DİLEMEDİ

Tecrübeli file bekçisi sözlerini şöyle sürdürdü; ‘Ailene küfür edilse siz özür diler misiniz, dilemezsiniz ben de kimseden özür dilemem. Milli takımı bırakmam söz konusu değil bu konuda kimse beni aramadı. Ben milli takımda oynamak istediğimi her yerde dile getirdim. Kızıma eşime aileme küfür edildiği için Galatasaray stadında olduğu için kasıtlı olduğu için kızdım’ diyerek sözlerini tamamladı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X