Volkan Şen: Tadını çıkaracağız

Kazakistan maçında ikinci yarıda Mehmet Topal’ın yerine oyuna giren ve ay yıldızlı takıma hareketlilik getiren Bursaspor’un Milli futbolcusu Volkan Şen, galibiyetin tadını çıkaracaklarını söyledi.

Volkan Şen: Tadını çıkaracağız

Oyuna girer girmez bir pozisyonda Kazak futbolcunun kramponuyla kafasına basması sonucu bir anda kan revan içinde kalan Volkan’a bandaj yapılmıştı. Milli futbolcu, kafasında meydana gelen kanamalar nedeniyle birkaç kez daha saha kenarına gelmek zorunda kalmıştı.

YORGUN DÜŞTÜK

Karşılaşma sonucunda galibiyetle birlikte acılarının dindigini belirten Volkan, şöyle konuştu: “Maçın zor geçeceğini biliyorduk. Takım olarak kazanacağımıza inanıyorduk. Çok zor aldık, gol çok geç geldi. Kazanmak her şeyden çok daha önemli. Artık maçlarımızı tek tek oynayıp kazanmak istiyoruz. Rakiplerimiz mutlaka kaybedecek.” Liglerin bitmesinin ardından herkesin çok yorgun ve bitkin düştüğünü kaydeden tecrübeli oyuncu, “Kazandık, tadını çıkaracağız.’ diyerek sözlerini tamamladı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X