Volkan Şen ve Ozan Tufan imzayı attı

Fenerbahçe, Bursaspor’dan transfer ettiği Volkan Şen ve Ozan Tufan ile sözleşme imzaladı.

Volkan Şen ve Ozan Tufan imzayı attı

Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı 1907 Tribünü’nde düzenlenen, sportif direktör Giuliano Terraneo’nun da katıldığı törende, Ozan 5, Volkan ise 3 yıllık sözleşmeye imza attı.

Büyük bir takıma transfer olduğunu belirten Volkan, “Bu büyük camianın parçası olmaktan gurur duyuyorum. Bir an önce takıma uyum sağlayarak arkadaşlarımla başarılı olmak istiyorum. Çok mutlu ve heyecanlıyım. Hayatımda yepyeni bir sayfa açıyorum. Hırsımı ve yeteneğimi sahaya yansıtarak başarılı olmak istiyorum” ifadelerini kullandı.

Transfer sürecinden bahseden Volkan, şunları kaydetti:

“Bursaspor’da başkanla konuşarak kariyerimi Fenerbahçe’de sürdürmek istediğimi söyledim. Olumsuz sonuçlandı, isteğimi tekrarladım. Fenerbahçe’de oynamak her futbolcunun hayalidir. Kendime tertemiz yeni bir sayfa açıyorum. Fenerbahçe’ye uzun yıllar hizmet edeceğime inanıyorum.”

“İlk tercihim Fenerbahçe oldu”

Transfer döneminde adı Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor’la da anılan Ozan Tufan, ilk tercihinin Fenerbahçe’de oynamak olduğunu belirtti.

Zor bir dönem geçirdiğini anlatan Ozan, “Zor bir dönemdi ve en önemlisi Fenerbahçe’ye gelmekti. Hedeflerimden biri Fenerbahçe’ye gelmekti. Bursaspor’da bir takım sıkıntılarım oldu. Menajerimle görüşerek, ona hayalim olan Fenerbahçe’de oynamak istediğimi söyledim. İlk tercihim burasıydı. Burada en iyi şekilde formamı terletmek istiyorum” diye konuştu.

Hedefinin Barcelona’da forma giyen milli futbolcu Arda Turan gibi Türkiye’yi Avrupa’da temsil etmek olduğunu anlatan Ozan, “Arda ağabey gibi ülkemizi temsil etmek istiyorum. Sadece bir Arda Turan olmasın, Ozan Tufan, Salih Uçan, Enes Ünal da olsun. İsimler çoğalsın. Şu an hedeflerimden birini gerçekleştirdim. Türkiye’nin, Avrupa’nın en büyük kulüplerinden birine geldim. Fenerbahçe’nin büyük bir camia olduğunu gelince daha iyi anladım” değerlendirmesini yaptı.

Fenerbahçe taraftarından övgüyle bahseden Ozan, “Bursaspor’la Kadıköy’e geldiğimizde çok etkileniyorduk. Herkesi büyüleyen bir atmosfer oluyordu. Fenerbahçe için elimden gelenin en iyisini yapacağım ve Arda Turan gibi yoluma devam edip yeni nesillere yol açmak istiyorum” şeklinde konuştu.

Sarı-lacivertli takımda Volkan Şen 20, Ozan Tufan ise 8 numaralı formayı giyecek.

İki önemli oyuncuyu kadrolarına kattıklarını vurgulayan Terraneo ise “Kulübümüz ve teknik heyetimiz bir proje için yola çıktı. Başladığımız işe devam ediyoruz. İki değerli Türk oyuncuyu kadromuza kattık” ifadelerini kullandı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X