Volkan Şen yedek başladı

Teknik Direktör Şenol Güneş, Mersin İdmanyurdu karşısında Volkan Şen’i yedek kulübesine çekti.

Volkan Şen yedek başladı

Hafta arasında eşinin doğum yapması nedeniyle Amerika’ya giden yıldız oyuncuyu yol yorgunluğu nedeniyle kulübeye gönderen deneyimli teknik adam, orta alanı Bekir, Belluschi ve Josue’den oluşturdu. Volkan ikinci yarı Bekir Yılmaz’ın yerine oyuna dahil oldu. 

Taraftar etkiliydi

Yeşil beyaz sevdalıları galibiyette yine büyük pay sahibi oldu. 

Bursaspor’lu taraftarlar dünkü maça yine pek ilgi göstermedi. Yaklaşık 10 bin kadar taraftar tribündeki yerini alırken. 90 dakika boyunca takımlarına büyük destek oldular. Özellikle 17.dakikada takım eksik kalınca oyuncuları maça motive edebilmek için büyük çaba sarf eden yeşil beyaz sevdalıları alınan galibiyet sonrası ise adeta kendinden geçti. Taraftarlar galibiyeti maç sonu futbolcularla birlikte kutladı. 

Pazuband Şener’de

Serdar Aziz cezalı olduğu, Volkan Şen ise maça yedek başladığı için dünkü karşılaşmaya kaptan olarak Şener Özbayraklı çıktı. Tecrübeli futbolcu 90 dakika başarılı bir performans gösterdi.

Okan Koçuk süper oldu

Genç kaleci, ilk kez ligde forma giydi. 

Bursaspor’da kaleci Harun Tekin kırmızı kartla oyundan atılınca kaleye Okan Koçuk geçti. İlk kez Süper Lig’de forma giyen genç kaleci Mitroviç’in penaltısına engel olamazken, genel anlamda başarıydı. 17.dakikada oyundan atılan Harun’u ise taraftarlar maç sonu tribünlere davet etti. 

Şenol Hoca’ya büyük sevgi

Tribünler, deneyimli teknik adamı bir kez daha bağrına bastı. 

Atatürk Stadı’nda karşılaşma öncesi oldukça güzel görüntüler vardı. Yeşil beyazlı taraftarlar maç öncesi Teknik Direktör Şenol Güneş’e  büyük sevgi gösterisinde bulundu. Deneyimli çalıştırıcı da bu sevgiye el sallayarak ve tribünlere giderek karşılık verdi. Şenol hoca özellikle Civelli’nin golü sonrası büyük sevinç yaşadı. 

Yine kırmızı!

Bursaspor’da son 5 maçta 4.kırmızı kart çıktı. 

Mersin karşısında sahadan 2-1’lik üstünlükle ayrılan Bursaspor’un kırmızılarla başı yine dertte. Karşılaşmanın 20.dakikasında tartışmaya açık olan bir pozisyonda kırmızı kart gören kaleci Harun Tekin, yeşil beyazlı takımın son 5 maçında 4.kırmızı kart gören isim oldu. Daha önce Galatasaray karşılaşmasında Volkan Şen, Beşiktaş maçında Şener, Gençlerbirliği önünde Serdar Aziz oyundan atılan isimler olmuştu. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X