Volkan Şen`e A milli yolu

Ozan Tufan`la birlikte Bursaspor`dan bir isim daha milli takıma gidebilir

Volkan Şen`e A milli yolu
Futbol Direktörü Fatih Terim’in salı günkü Brezilya ve kritik Kazakistan maçları aday kadrosuna yıldız oyuncuyu çağırmayı düşündüğü öğrenildi.
 
Spor Toto Süper Lig’e 9.hafta maçlarının ardından bir hafta milli maç arası verilecek. A Milli takım, salı günü Şükrü Saraçoğlu Stadı’nda Brezilya ile özel maçta, pazar günü ise 2016 AVrupa Elemeleri 4.maçında ise Kazakistan ile TT Arena’da karşı karşıya gelecek. Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim’in bu karşılaşmalar öncesi aday kadroyu bugün açıklaması bekleniyor.
 
SERDAR VE ŞENER’DE LİSTEDE 
 
Terim’in Bursaspor’dan Ozan Tufan ile birlikte bir ismi daha kadroya almayı düşündüğü öğrenildi. Yeşil beyazlı takımın yıldız isimlerinden Volkan Şen’in Terim’in takibinde olduğu ve bu maçlarda kendisine şans vermek istediği bildirildi. Yeşil beyazlı takımdan Serdar Aziz ve Şener Özbayraklı’nın da milli takımın geniş kadro listesinde bulunduğu ve bu iki isimle ilgili de karar verme aşamasında olduğu öğrenildi.
 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X