Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Olay Haber
Olay E-Gazete

Volkswagen hakkında vergi kaçırma suçlaması

Volkswagen’e, “emisyon testi manipülasyonu” soruşturmasından sonra, “vergi kaçırmak” suçlamasıyla da soruşturma açıldı.

Volkswagen'e, "emisyon testi manipülasyonu" soruşturmasından sonra, "vergi kaçırmak" suçlamasıyla da

Alman otomotiv markası Volkswagen hakkında, dizel araçlarda “emisyon testi manipülasyonu yapmak” suçlamasının ardından, “vergi kaçırmak” iddiasıyla da soruşturma başlatıldı.

 

Braunschweig Başsavcısı Klaus Ziehe’nin açıklamasına göre, Volkswagen hakkında “vergi kaçırmak” suçlamasıyla açılan soruşturma, emisyon testi manipülasyonu nedeniyle daha önce başlatılan soruşturmayla eş zamanlı olarak yürütülecek.

 

Ziehe, Volkswagen şirketler grubunda çalışan beş kişi hakkında şu an için cürüm işlemekten dolayı “ilk şüphenin” mevcut olduğunu belirtti.


Avatar Seç KAPAT
Türkiye'ye yerleşen ancak son 3 takvim yılında ülkede ikametgahı ve
Sıradaki Haber Yurt dışından elde edilen kazançlara vergi istisnası