Vurduğun gol olsun!

Süper Toto Süper Lig’in 25. haftasında Medicana Sivasspor, dört maçtır yenilmeyen Bursaspor ile saat 16:00’da karşılaşacak.

Vurduğun gol olsun!

Süper Lig’de 41 puanla 4.sırada bulunan ve son maçında Balıkesirspor’u farklı mağlup eden Bursaspor, bugün Sivasspor’un konuğu oluyor. 

 

4 Eylül Stadı’nda 16.00’da başlayacak olan zorlu karşılaşmayı Tolga Özkalfa yönetecek. Zirve yarışında geride kalmak istemeyen yeşil beyazlılar, kümede kalma savaşı veren Sergen Yalçın yönetimindeki Yiğidolar’ı da yenerek Bursa’ya mutlu dönmeyi hedefliyor.

VOLKAN FORMASINA KAVUŞUYOR

Timsah’ta kırmızı kart cezası nedeniyle iki haftadır forma giymeyen Volkan Şen bugün takımındaki yerini alacak. Sakatlığı nedeniyle hafta başındaki antrenmanlara çıkmayan Fernando Belluschi ile birlikte Cedrid Bakambu ve Bekir Yılmaz forma giyemeyecek. 

Ev sahibi Sivasspor’da ise kupa maçında kırmızı kart gören Kadir Bekmezci yok. Kupa maçında hakem tarafından tribüne gönderilen Sergen Yalçın da sahada olmayacak.

CEZA VAR TARAFTAR YOK

Bugünkü Sivasspor deplasmanına Bursasporlu taraftarlar alınmayacak. Eskişehirspor’la oynanan lig maçında çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle yeşil beyazlı kulüp tribün kapatma cezası almıştı.

 

MAÇ HEYECANI OLAY TV’DE 

Bursaspor’un bugün Sivasspor’la oynayacağı karşılaşmanın tüm detayları OLAY TV ekranlarında olacak. Maç öncesi ve sonrasında Sivas’tan yapılacak canlı bağlantılarla taraftarlar atmosferi yakından takip etme fırsatı bulacak. 

 

MAÇ TABLO

 

STAT: 4 Eylül

HAKEMLER: Tolga Özkalfa, Cevdet Kömürcüoğlu, İbrahim Bozbey

BİLETLER: Bursaspor tarafı kapalı

EKSİK: İbrahim Toroman, Kadir

EKSİK: Bakambu, Belluschi, Bekir

16.00 Lig TV/Canlı

SİVASSPOR

1 Korcan Çelikay

12 Cicero Cesare

80 Ümit Kurt

3 İbrahim Öztürk

25 Ziya Erdal

66 Adem Koçak

91 Mehdi Taouıl

92 Aatıf Chaheechouhe

21 Burhan Eşer

37 Hakan Arslan

7 John Utaka

BURSASPOR

 

12 Harun Tekin

22 Şener Özbayraklı

2 Renato Civelli

4 Serdar Aziz

23 Aziz Eraltay

6 Şamil Çinaz

7 Ozan Tufan

20 Samuel Holmen

30 Filipe Josue

16 Volkan Şen

9 Jose Fernandao

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X