Vurduğun gol olsun Timsah!

Bursaspor, Ziraat Türkiye Kupası Yarı Final 1.maçında Fenerbahçe’yi konuk ediyor.

Vurduğun gol olsun Timsah!

Taraftar şov hazırlığında

Atatürk Stadı, bugün tıklım tıklım olacak, yeşil beyaz sevdalıları rakibe büyük baskı kuracak.

Fenerbahçe karşısında ilk maçta avantajlı bir skor elde etmek isteyen Bursaspor’da taraftarlar şov hazırlığında. Başakşehir maçı sonrası satışa çıkan biletler kısa zamanda tükenirken, Atatürk Stadı tarihi günlerinden birine tanıklık edecek. 

Bu sezon birçok maçını boş tribünler önünde oynayan yeşil beyazlılar’da taraftarlar rakip üzerinde büyük bir baskı kurarak, futbolcularına büyük destek verecek. 

 

Kupada 17. buluşma

Bursaspor, Fenerbahçe ile Ziraat Türkiye Kupası’nda bugüne dek 16 kez karşı kaşıya geldi.

Yeşil beyazlılar rakibini 4 kez yenerken, 11 maçtan mağlubiyetle ayrıldı. Fenerbahçe ile oynadığı 2 finali de yitiren yeşil beyazlılar bu kez rakibini eleyip adını yarı finale yazdırmaya çalışacak.

Maç heyecanı OLAY TV’de

Bursaspor’un bu akşam 20.30’da Fenerbahçe ile oynayacağı Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçının tüm heyecanı OLAY TV ekranlarına yansıyacak.

18.30-18.45 arası ekrana gelecek Kupa Günlüğü’nde Bursaspor’un efsane isimleri zorlu karşılaşmayla ilgili görüşlerini dile getirecek. 20.00’de başlayacak maç öncesi ve 22.30’da maç sonu gelişmeler sıcağı sıcağına ekrana gelecek. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X