Vurduğun gol olsun Timsahım

Bursaspor, ligde sıkıntı günler geçiren Fenerbahçe’yi devirerek moral arıyor. Son 4 maçından 4 mağlubiyet alan yeşil beyazlılar, Mutlu Hoca önderliğinde zoru başarmak istiyor. Timsah Arena’daki mücadele 19.00’da başlayacak.

Vurduğun gol olsun Timsahım

Spor Toto Süper Lig’de son haftalarda istediği sonuçlara imza atamayan Bursaspor, bugün kendisi gibi ligde sıkıntılı günler geçiren Fenerbahçe’yi konuk edecek. 

Timsah Arena’da 19.00’da başlayacak olan zorlu karşılaşmayı Halil Umut Meler yönetecek. Meler’in yardımcılıklarını Kerem Ersoy ve Esat Sancaktar yapacak. Ligde oynadığı son 4 maçta 4 mağlubiyet alan alan yeşil beyazlılar, güçlü rakibinden puan veya puanlar alarak biraz olsun moral bulmak istiyor. Hamza Hamzaoğlu’nun görevden alınmasının ardından yeşil beyazlılarda bu gün takımın başında yeni Teknik adam Mutlu Topçu yer alacak.

Stancu 11’e

Genç teknik adamın sahaya nasıl bir 11 süreceği ise tam bir merak konusu. Mutlu Hoca’nın özellikle orta sahada Merter Yüce ve Ricardo Faty ikilisini oynatması bekleniyor. Kubilay Kanatsızkuş’u kulübeye çekmesi beklenen Topçu Stancu’yu kanatta oynatmayı planlıyor. Yeşil beyazlılarda Serdar Kurtuluş, Emre Taşdemir, Furkan Özçal, Bilal Kısa ve Joshua John ile sarı kart cezalısı İsmail Konuk yok. Konuk Fenerbahçe ise cezalı oyan Robin van Persie’nin dışında sakatlığı bulunan Salih Uçan yok.

3 kez kazandık

Bursaspor’un yarın Timsah Arena’da saat 19.00’da Fenerbahçe ile oynayacağı karşılaşmayı yönetecek olan İzmir Bölgesi Süper Lig hakemlerinden Halil Umut Meler 3. kez düdük çalacak. Yeşil beyazlılar Meler’in yönettiği karşılaşmaların hepsinden galibiyetle ayrıldı.

2014-2015 Sezonu Ziraat Türkiye Kupası

Bursaspor 2-0 Tepecikspor

2015-2016 Sezonu Spor Toto Süper Lig

Kasımpaşa 0-1 Bursaspor

2016-17 Sezonu Spor Toto Süper Lig

Adanaspor 1-2 Bursaspor 

 

Fenerbahçe maçına özel yayın 

 

Bursaspor’un bugün Fenerbahçe ile oynayacağı karşılaşmanın tüm detayları OLAY TV ekranlarında olacak. 

Yeşil beyazlı taraftalar Timsah Arena’dan maç öncesi ve sonrasında yapılacak canlı bağlantılarla atmosferi yakından takip etme fırsatı bulacak. Ayrıca, saat 18.00’de başlayacak özel yayınla da mücadelenin nabzı tutulacak. 

STAT: Timsah Arena

SAAT: 19.00

HAKEMLER: Halil Umut Meler, Kerem Ersoy, Esat Sancaktar 

EKSİKLER: Furkan, Serdar, Emre, Bilal, John İsmail Konuk

EKSİKLER: Robin van Persie, Salih Uçan

BİLET FİYATLARI: VIP 1-2.Balkon 200 TL, batı alt tribün 100 TL, doğu alt tribün 50 TL, doğu üst tribün 40 TL, güney kale arkası 20 TL, Tofaş Tribünü 20 TL.

19.00 bein Sports/Canlı

BURSASPOR

1 Harun Tekin

25 Boban Jovic

24 Ertuğrul Ersoy

66 Tomas Sivok

23 Aziz Eraltay

7 Merter Yüce

14 Ricardo Faty

28 Del Valle

10 Pablo Martin Batalla

30 Bogdan Stancu

88 Deniz Yılmaz

FENERBAHÇE

1 Volkan Demirel

3 Hasan Ali Kaldırım

4 Simon Kjaer

37 Martin Skrtel

19 Şener Özbayraklı

5 Mehmet Topal

6 Josef De Souza

7 Alper Potuk

17 Moussa Sow

9 Jose Fernandao

77 Jeremain Lens 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X