Vurduğunuz gol olsun Timsahım!

Bursaspor, Kadıköy’de galip gelerek moral kazanmanın peşinde.Yeşil beyazlılar, Fenerbahçe’yi deplasmanda devirip taraftarını sokağa dökmek istiyor. Saat 20.00’de başlayacak zorlu randevuyu Barış Şimşek yönetecek.

Vurduğunuz gol olsun Timsahım!

Spor Toto Süper Lig’e istediği gibi bir giriş yapamayan ve ilk galibiyetini geçtiğimiz hafta Gençlerbirliği’ni 3-2 yenerek alan Bursaspor’un bugünkü rakibi Fenerbahçe. Kadıköy Şükrü Saraçoğlu Stadı’nda saat 20.00’de oynanacak zorlu mücadeleyi Trabzon Bölgesi’nden FIFA kokartlı hakem Barış Şimşek yönetecek. Şimşek’in yardımcılıklarını ise Mustafa Emre Eyisoy ve Mehmet Cem Hanoğlu yapacak.

ÜSTÜNLÜK FENER’DE

Yeşil beyazlılar, 13 maç kazanırken 47 kez kaybetti, 32 maçta berabere sonuçlandı. Bursaspor ile Fenerbahçe ligde bugün 93. kez karşı karşıya gelecek. Yeşil beyazlı takımın, o zamanki adıyla Türkiye 1. Futbol Ligi’ne yükseldiği 1967-1968 sezonundan itibaren başlayan rekabette, sarı lacivertli ekibin galibiyetlerde üstünlüğü bulunuyor. İki takım arasında geride kalan 92 maçtan 47’sini Fenerbahçe, 13’ünü Bursaspor kazandı, 32 maç berabere sonuçlandı. Yeşil beyazlılar, 73 gol atarken kalesinde de 145 gol gördü. Geçen sezonun ilk yarısında Bursa’da yapılan maç 1-1 bitti. İkinci yarıda Kadıköy’deki müsabakayı Fenerbahçe 1-0 kazandı.

PROSEDÜR GEREĞİ MIROSLAV STOCH YOK

Bursaspor’da Miroslav Stoch,Fenerbahçe’ye karşı forma giyemeyecek. Yeşil beyazlıların, transfer döneminin son günlerinde sarı lacivertlilerden kiralık olarak kadrosuna kattığı 25 yaşındaki Slovak futbolcu, iki kulübün anlaşması gereği bugünkü maçta oynayamayacak.

ESKİLER SAHADA!

Jose Fernandao, Şener Özbayraklı, Volkan Şen ve Ozan Tufan, Pereira’nın şans vermesi halinde Bursaspor’a karşı ilk kez forma giyecek.

Geçtiğimiz sezon Bursaspor’da forma giyen 4 yıldız, bugün eski takımına karşı mücadele edecek. Geçen sezon Bursaspor’da gösterdikleri performanslarla dikkati çeken, toplamda 37 gol ve 26 asiste imza atan Jose Fernandao, Şener Özbayraklı, Volkan Şen ve Ozan Tufan yeni sezon öncesi sarı lacivertli takıma transfer olmuştu. Teknik direktör Pereira’nın görev vermesi durumunda bu futbolcular, ilk kez eski takımlarına karşı sahaya çıkacak.

FENER’DE 3 EKSİK

Yeşil beyazlılar, UEFA Avrupa Ligi ilk maçında Norveç takımı Molde’ye kendi seyircisi önünde 3-1 yenilen yaralı Fenerbahçe karşısında mutlak galibiyeti hedefliyor. Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam’ın öğrencileri, zorlu karşılaşmadan 3 puan alarak hem çıkışa geçmek hem de camiayı morallendirmek istiyor. Bu maça tam kadro hazırlanan Bursaspor’da eksik bulunmuyor. Evsahibi Fenerbahçe de ise Dieago, Ba ve De Souza forma giyemeyecek.

ZORLU MAÇ OLAY TV’DE

Bursaspor’un bugün Fenerbahçe ile oynayacağı Süper Lig maçının tüm heyecanı Olay TV’de yaşanacak. Gün boyu Kadıköy Şükrü Saraçoğlu Stadı’ndan yapılacak yayınlarla taraftarlar atmosferi yakından takip etme fırsatı bulacak. 

 

ADVINCULA’YA MİLLİ DAVET!

Bursaspor’un bu sezon kadrosuna kattığı sağ bek oyuncusu Luis Advincula Peru Milli Takımı’nın 2018 Dünya Kupası Güney Amerika Elemeleri’nde 8 Ekim’de deplasmanda Kolombiya ve 14 Ekim’de Şili ile evinde oynayacağı maçlarının aday kadrosuna davet edildi.

MAÇ TABLO

STAT: Şükrü Saraçoğlu

HAKEMLER: Barış Şimşek, Mustafa Emre Eyisoy, Mehmet Cem Hanoğlu

EKSİKLER: Diego, Ba, De Souza

EKSİKLER: Stoch

BİLET FİYATLARI: Bursaspor taraftarı 105 TL

20.00 LİG TV/CANLI

 FENERBAHÇE 

1 Volkan Demirel

19 Şener Özbayraklı

24 Michael Kadlec

4 Simon Kjaer

88 Caner Erkin

5 Mehmet Topal

8 Ozan Tufan

11 Raul Meireles

11 Robin Van Persie

17 Luiz Nani

9 Jose Fernandao

 BURSASPOR 

17 Mert Günok

82 Luis Advincula

4 Serdar Aziz

16 Dany Nounkeu

3 Emre Taşdemir

21 Hajime Hosogai

91 Ricardo Faty

99 Sercan Yıldırım

10 Filipe Josue

77 Balazs Dzsudsak

19 Tom De Sutter

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X