Webo teklifi

35 yaşındaki forvetin menajeri Bursaspor yönetimine haber gönderdi… Başkan Ali Ay’ın Paul Le Guen’in vereceği raporu göre bir yol izleyeceği belirtildi. Fransız teknik adamın, yakından tanıdığı Webo’ya ilerlemiş yaşından dolayı pek de sıcak bakmadığı ge

Webo teklifi

Spor Toto Süper Lig’in ilk 3 haftasında özellikle forvet mevkisinde büyük sıkıntı çeken Bursaspor’da arayışlar devam ediyor. Kubilay Kanatsızkuş, Deniz Yılmaz, Bogdan Stancu, Sinan Bakış ve Tomas Necid’den istediği verimi alamayan yeşil beyazlıların son olarak gündemine bir dönem Süper Lig’de Başakşehir, Fenerbahçe ve Osmanlıspor forması giyen Pierre Webo geldi. 

HOCA NE DİYECEK?

35 yaşındaki oyuncunun menajerinin Bursaspor yönetimine haber gönderdiği öğrenildi. Başkan Ali Ay’ın Teknik Direktör Paul Le Guen’in vereceği raporu göre bir yol izleyeceği belirtildi. Fransız teknik adamın, yakından tanıdığı Webo’ya ilerlemiş yaşından dolayı pek de sıcak bakmadığı gelen haberler arasında. Gerek Süper Lig’de gerekse TFF 1.Lig’de ismi birçok takımla anılan Webo, 58 kez Kamerun Milli Takımının da formasını giydi. 

EN SON OSMANLI

Geçen sezon Osmanlıspor’da forma giyen tecrübeli forvetin bonservis problemi bulunuyor. Başkent temsilcisinde 80 maça çıkan Webo, 22 gol attı, 8 asist yaptı. Bir dönem Fenerbahçe’de de görev yapan Kamerunlu forvet 89 maçta 33 gol, 11 asistlik bir performans göstermişti. Kariyerinde Osasuna ve Mallorca gibi takımlarda da forma giyen Pierre Webo için izlenecek yol merak ediliyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X