Xhaka değil gerçek!

Savaşın ayırdığı Arnavut iki kardeş dünkü İsviçre-Arnavutluk maçında birbirlerine rakip oldu.

Xhaka değil gerçek!

EURO 2016’da dün oynanan İsviçre-Arnavutluk maçı Xhaka kardeşleri birbirine rakip yaptı. İsviçre adına forma giyen Granit Xhaka ve Arnavutluk forması giyen Taulant Xhaka, Lens’teki mücadelede karşılaştı.

Arsesal’e transfer olan Granit, ailesinin savaştan kaçarak Luzern’e gitmesi nedeniyle İsviçre milli takımında forma giyerken, Basel’de top koşturan Taulant ise Arnavutluk milli takımını seçmişti. Arnavut kökenli iki kardeşin sahada rakip olmaları İsviçre’nin Luzern ve Kosova’nın Priştine şehirlerinde heyecan ve büyük bir coşku ile karşılandı.

Her yer kırmızı siyaha büründü. İsviçre’nin maçı 1-0 kazanmasıyla 23 yaşındaki Granit Xhaka sevinirken, 25 yaşındaki ağabeyi Taulant Xhaka ise üzülen taraf oldu. İsviçre ve Kosova medyası iki kardeşin yeşil sahada birbirine rakip olmalarını flaş olarak geçerken, “Savaşın getirdiği sonlardan biri, iki kardeş birbirine rakipler” diye verdiler.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X