Ya başaracağız ya başaracağız

OLAY Spor’a konuşan Başkan Eşref Güç, Teknik Direktör Taşkın Güngör ve kaptan Kemal Hastürk ‘Hedefimiz play off. Kalan 15 maçta ortada olan 45 puanın hepsine talibiz’ dedi.

Ya başaracağız ya başaracağız

SADULLAH ORGAN

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta ikinci yarıya iyi bir başlangıç yapan İnegölspor’da moraller yerinde. Hafta içinde Kayserispor’a mağlup olarak kupaya grup aşamasından veda eden bordo beyazlılar artık tamamen lige odaklandı. Dünkü çalışmasını Ankara Demirspor maçının oynanacağı İlçe Stadı’nda yapan İnegölspor’da Başkan Eşref Güç, ‘Öncelikle hocamıza güveniyorum. İkinci yarıya iyi başladık. Manisaspor’u deplasmanda yenmek bize hava kattı. Play-off’a kalmayı başaracağız’ diye konuştu.

‘HEDEFE ODAKLANDIK’

İnegölspor Teknik Direktörü Taşkın Güngör de artık kupa defterini kapatık lige odaklandıklarını söyledi. Güngör, ‘Kupada çok yoğun bir süreci geride bıraktık. Gruptan çıkamamış olsak bile herşey güzeldi. Şimdi artık İnegölspor’un asıl hedeflerinin olduğu ligimize döndük. Geçen hafta kazandığımız Manisaspor deplasmanının bir anlamı olması için Ankara Demirspor’u yenmek istiyoruz. Artık tüm maçlar bizim için final. Kalan 15 maçta ortada olan 45 puanın hepsine talibiz’ şeklinde konuştu.

KAPTAN DESTEK İSTEDİ

Bordo beyazlı takımın en tecrübeli isimlerinden ve kaptanı olan Kemal Hastürk ise, ‘Öncelikle takım olarak kupadan elendiğimiz için üzgünüz. Daha fazla ilerlemek istiyorduk. Bu statta biz birçok Süper Lig takımını dize getirmiştik ve yine bunu yaparak taraftarımıza keyifli maçlar yaşatma amacındaydık. 

Ama olmadı. Önümüze bakmamız gerekiyor. Yarın bizim için çok önemli bir Ankara Demirspor maçımız var. Play-off için üstümüzde bulunan rakibimizi yenmek için ben taraftarımızı da stada davet ediyorum. Bizi yalnız bırakmasınlar’ dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X