‘Ya bonservisini verelim yada kadro dışısın’

‘Affedilebilirler mi acaba’ soruları ortada geziyor fakat Sercan Yıldırım için kapılar tamamen kapanmışa benziyor.

‘Ya bonservisini verelim yada kadro dışısın’

Bursaspor yönetiminin 27 yaşındaki oyuncuya iki seçenekle gitmesi gözden çıkarıldığı anlamına geliyor. Deniz Yılmaz’ın ise Başkan Ali Ay’ın ‘Bir özür bile dilemedi’ açıklamasından sonra hamle yapması bekleniyor.

Bursaspor’da Kayserispor yenilgisini sonrası Ali Ay yönetimi flaş bir hamle yaparak Deniz Yılmaz ve Sercan Yıldırım’ı kadro dışı bırakmıştı. Sezon başından bu yana istenileni veremeyen her iki futbolcu için Teknik Direktör Mutlu Topçu’da olumsuz bir rapor sunmuştu. Deniz Yılmaz, Kayserispor maçının  19.dakikasında gördüğü kırmızı kartla takımını eksik bırakırken, Sercan Yıldırım’da oyuna sonradan dahil olmuş ve vasat bir performans göstermişti.

KARAR SENİN SERCAN

Bu iki futbolcunun bundan sonraki durumu merak edilirken, Başkan Ali Ay gerek Deniz’in gerekse Sercan’ın süresiz kadro dışı kalmadığını belirterek ilerleyen zamanda affedilebileceklerinin mesajını vermişti. Ancak yeşil beyazlı yönetimin bu süreçte uyguladığı politika özellikle Sercan Yıldırım için Bursaspor kapılarının kapandığı gösteriyor. Yönetimin, alınan karar sonrası Sercan Yıldırım’a iki seçenek sunduğu ortaya çıktı.

DENİZ ÖZÜR DİLEYEBİLİR

27 yaşındaki futbolcuya ‘Ya bonservisini verelim, ya da kadro dışısın’ şeklinde bir teklifle giden yönetimin bu hamlesi sonrası Sercan’ın kadro dışı kalmaya razı olduğu belirtildi. Bursaspor’da yıllık 500 bin Euro garanti paraya oynayan tecrübeli kanat oyuncusuna Ali Ay yönetimi daha önce birçok kez fedekarlık yapmış ve ödeme gerçekleştirmişti. Deniz Yılmaz’ın ise Başkan Ali Ay’ın ‘Bir özür bile dilemedi’ açıklamasından sonra, gerek yönetimle, gerekse teknik heyetle görüşerek özür dileyebileceği gelen haberler arasında.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X