Ya kazanacaksın ya kazanacaksın

Bursaspor, bugün kupada kader maçına çıkıyor. G Grubunda 5 puanla 2.sırada bulunan yeşil beyazlılar, kendisiyle aynı puanı paylaşan Akhisar Belediyespor karşısında galibiyet arıyor. Timsah Arena’daki mücadele 17.45’te başlayacak.

Ya kazanacaksın ya kazanacaksın

Bursaspor, Ziraat Türkiye Kupası’nda G Grubu’ndaki 5.maçında bugün Akhisar Belediyespor ile karşı karşıya gelecek. Timsah Arena’da 17.45’te başlayacak olan mücadeleyi Serkan Tokat yönetecek. Kupadaki ilk 4 maçından 1 galibiyet, 2 beraberlik, 1 mağlubiyet çıkaran yeşil beyazlıların gruptaki işini sağlama alması için kazanması gerekiyor. Yeşil beyazlılar, Manisa deplasmanında oynanan ilk maçta Akhisar Belediyespor ile 3-3 berabere kalmıştı. 

HAMZA HOCA YOK

Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, Trabzonspor maçında tribüne gönderilmesi nedeniyle bugün takımının başında olamayacak. Takımı yardımcı antrenör Fuat Burak yönetecek. Bursaspor’un yeni transferlerinden Wisla Krakow’dan alınan sağ bek Boban Joviç ile Ankaragücü’nden kadroya dahil edilen sol bek Onur Atasayar ise şans verilmesi halinde forma giyebilecek. Timsah’ta sakatlığı devam eden İsmail Konuk bugünkü karşılaşmada da görev yapmayacak. 

A-2 SPOR CANLI

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X